Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 251> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam znatiželjna kaj nam to Free sprema lila točkasto.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Malo gledam slikice od druženja....
Kako ste lijepe obje!!! ![]() Divne ste! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
No,i gdje su te obečane slike???
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..žemska valjda još mala hižu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno vas je vidjeti,kamelija je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() Ma tko bi rekao kako nestrpljive vi možete biti !! Zbedinala sam muža, koji mi se, usput budi rečeno, sa Krka vratio bolestan (jer nije mogao naći onu zgodnu doktoricu iz Njivica ![]() A sada si zamislite, kad imate malera, svi ispraznite prostoriju, a ja nisam iznijela ni jednu jedinu teglicu, nego...makni lijevo - pa ofarbaj, pa vrati na mjesti, pa odmakni desno, pa ofarbaj, očisti oko i svaku teglicu !! Fala dragom bogu...gotovo je ! Imam samo mali popravni, geometrija mi nikad nije bila jača strana , ali zato aritmetika je !! Sve teglice na broju !! I da razjasnimo.... točkasto lilasta....... sam bila ja i moje cvječkice !! Sve točkice uspješno poskidane, i sa mene i cvječkica !! Ostadoše samo ...lila pramenčići na mojoj kosi ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo ti
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
pravi raj za oci
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bebolina, tvoje upute sam uvijek i jedino shvatala, sve, kao dobronemjerne i kao osobe sa velikim iskustvom!! I svaki put ti od srca zahvalila, pa tako činim i ovog puta !! A kako će koja kamelija odcvjetavati, jednu po jednu presađujem u malo veće teglice, u zemlju iz borove šume, sa dodatkom zemlje za kamelije ! Hvala ti što me još pratiš ! Voljela bi da me imaš više na oku, samo se ti usudiš lupiti me po prstima, kada krenem po svom ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijednice naša, bravo za tebe i lila hodnik!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasno,pogotovo ovaj zid sa kaktusima!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle, tvoj zimski vrt je prekrasan !
No ipak nešto ne kužim: plafon ti je prazan, nisi ništa okačila ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasan zimski vrt.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baš sam mislila da ću barem pramenove vidjeti ili kako kažu nešto što visi sa stropa, to je dobra zamisao. Uh, žao mi je za Vladeka, ma nije ni čudo da se prehladio jer je tako hladno ... a ja daleko
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sad se tek vidi kolka ti je veranda
![]() |
|
![]() |
|
![]() Svim mojim dragim cvjetnim prijateljicama, i šetačicama mojim vrtekom, sretan i blagoslovljen Uskrs !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |