Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 319> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Za sutra i preksutra je najavljeno sunčeko, lewisiji bude godilo pa se možda i rascvate.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Samo da znaš da zavirujem na breg, jedva čekam i vanjske sličice
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
koja lewisiaaaaaa....
![]() jedva čekam slike rascvjetane biljke ja sam već 3 desetkovala... ne znam zašto se ne možemo složiti a sve drugo je za 5 ![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ovo što ti imaš sukulenata je stvarno kolekcija, i to pravo velika i raznovrsna i lijepi primjerci. Očito je koliko uživaš u njima.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
|
predivna kalanchoa pumila dali cvijeta
![]() |
||
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Uhh, baš ti je lawisia prava kapitalka ! Ima Sara pravo ! Jedva čekam da nas razveseliš s njom u punom cvatu, jer ću u tvojoj duplo uživati ! Naime, svoju, iako dugo željenu, sam...ubila ! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() I poklon od meni drage prijateljice ![]() Kalanchoe pumila |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() Ovu sam kupila nadavno u ne baš lijepom stanju,ali već se po malo oporavlja Kalanchoe serrata |
||
![]() |
||
|
Anabistrica slikam je odmah dok procvjeta.Fali joj sunca kao i nama svima.Ova kiša je stvarno dosadila. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na šetnji mojim vrtom.Bit će mi drago da me posjetiš,baš mi fali netko u blizini.Nadam se da će ti biti lijepo na ovim našim bregovima. ![]() |
||
![]() |
||
|
Maris i ja jedva čekam tu lewisiu,već sigurno 10 pupoljaka samo što nije procvalo. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ljiljus nadam se da ćeš uživati i dalje.Valjda će konačno početi proljeće da možemo svi uživati u slikama naših vrtova. ![]() |
||
![]() |
||
|
Mari hvala ti na šetnji i dođi mi opet. ![]() |
||
![]() |
||
|
Sara baš sam gore napisala,lewisia je već počela otvarati pupove.Sigurno će za nekoliko dana biti sva u cvjetovima.Jedva čekam jer ne znam kakve nijanse je cvijet. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti puno Anaida na šetnji i lijepim riječima.Tvoj vrt ,a posebno kamenjar,dao mi je puno ideja. ![]() |
||
![]() |
||
|
I meni je ta sedeveria prekrasna,listovi su joj sjajni i vidim da se dobro drži cijelu zimu.Lewisia je u 4 dana, od kad sam ju kupila,već skoro otvorila nekoliko cvjetnih stapki. ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Lewisia ti je krasna, bit će to prava raskoš kad se pupoljci otvore. Jedva čekam.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
|
predivan vrt, ostala sam bez danha!nadam se da ću ga vidjeti uživo jer ćemo uskoro postati susjede..
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Draga Camellia,kad procvjeta 27 pupoljaka,ogromna Lewisia se neće ni vidjeti.Koja će to ljepota biti,jedva čekam slikice
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Draga pozdravljam te i uživam kod tebe.....
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |