Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 251> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah kad bi bilo desetak sunčanih dana, svi bi vrtovi dislovno poludjeli, uključujući i tvoj!!!! A ako ih ne bude, ove godine će mo biti zakinuti za ljepotu ranog proljeća
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gute Fee, majčica priroda se pobrinula, a ja još moram zapeti, samo čekam da ode ovo vani !! Ima tu čupkanja, prčkanja, kopkanja za dobra 3 para ruku a ja imam samo 1 par ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošao ili dobrodošla, koliba !! Počašćena sam ![]() A i pravo zboriš, dva il tri toplija dana, i bit će svega, ako....snijeg opet sve ne zatrpa ! Kod mene pada od jučer ! Nadam se tvom dugom druženju sa nama na cif-u ! Nismo ti mi tako loši kako ponekad ispadne ! Samo nam sada fali....sssuunnncccaaa !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free,proljece istina, po nekim cvjeticima je doslo u tvoj vrt, ali na zalost prognoze za cijeli April su lose. Kukurijeku fali sunca, pa da zablista (bez zmije ), ali mu onaj čik nikak ne paše ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Budi se tvoj vrt,ali ja bi sunce,a ne ove kišne slike.Kako ti se dalo iči van na kišu?A poplave kod tebe nema?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
A vidi ti lijepo slikice mog proljeća 2012. kak sam cvilila zakaj moji bambusi još nemaju listića !! |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Svašta se nešto probudilo i čeka malo sunca. Ovi prugasti listovi tulipana su i ovako bez cvijeta sjajni!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Jupppiiii, nešto sam uradila na novo, i slikice su ispale taman odgovarajuće veličine !! Sad samo moram skopčati kaj sam napravila, al to ne znači da Vlatkich ne mora dojti na popravak !! ![]() edit; sada vidim da su sve prijašnje slike, i na ranijim stranicama. vračene na odgovarajuću veličinu ! Ipak nisam bila kriva ni ja ni moj fotić !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Free , stvarno sad mozes i moras samo na sunce cekati a onda , onda ce ici sve samo od sebe ! Ti si se za to pobrinula !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
upravu si ono su ti šumarice- mislim da nam je svima već dosta vama snjega nama kiše i ružnih hladnih dana, piti vani kavicu to je gušt a ne ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliba ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
ono u vrtu i nije tako loše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
jeste hladno,kišovito,sniježno ali tvoje biljkice prkose i zelene se,a o poklonima od naše drage Tikvić šta reči,želim da uživaš u njima i da krase tvoj vrt,pozdrav veliki iz Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
![]() Procvjetala još jedna kamelija ! ![]() ![]() Konačno i moj crnac pocrnio ! ![]() I čuvarkuće su se obojale !! ![]() Nešto je označeno drvenim štapičem, pitam se kaj ?? Ako zanemarite ove veče listove (vjerojatno digitalisove) Kaj bi ovo moglo biti, možda šumarice ? ![]() Nije mi suđeno da vidim boju cvijeta ovog Lilinog kukurjeka ! I preostala 2 pupoljka sredio je teret snijega !! ![]() Jaglaci su nakrcani pupoljcima koji samo što nisu izašli ! ![]() ![]() Kamena silver travica , baš još pašu i kiša i današnje pahulje !! ![]() Ova gaura, na sunčanom položaju, je baš uranila !! ![]() Obožavam pakujcove prve listiće, baš su prava umjetnička djela ! ![]() Ovaj kukurjek , koji voli zagrljaje me baš iznenadio !! ![]() I crvena euforbia je dobila lijepu boju !! ![]() Žednjaci, iako ih ne prijeti žeđ, baš se natjeću koji će prije !! ![]() Ovi prugasti listovi tulipana me svako proljeće zadive ! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Polako se budi tvoj vrt, a bambusi nikad ne gube lišće, zimzeleni su. Lijepo ih je vidjeti po zimi kad se zelene na bijeloj pozadini.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala vam dragi moji na posjeti mome vrtiću !! Znam da nam već svima ova zima i snijeg izlaze na uši, ali ima i divnih trenutaka !! Kao ovaj moj današnji !!! ![]() ![]() Neznam koliko puta, zagledajući u ovu teglicu, skoro su mi suze izašle !! ![]() ![]() ...... dok danas nisam skoro zavriskala od sreće !! Pa moja glorioza nema nikaj s praznom teglicom....otišla ona u visine !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kod tebe se već ima što vidjeti.priroda se probudila,snijega više nema,a imaš već i lijepih cvjetića.Svi čekamo pravo proljetno vrijeme.
![]() |
|
![]() |
|
zNAČI, SLJEDEĆA KAVA KOD MENE I TO ČIM PRIJE !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Snijeg okopnio, biljčice krenule (samo se nadam da će te ovaj najavljeni zaobići) zimski vrt dobio novu dimenziju u mojoj omiljenoj boji i što još reći
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Čik ![]() ![]() Znači, kukurjeke moram preseliti na sunčano mjesto ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |