Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 319> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sara baš sam gore napisala,lewisia je već počela otvarati pupove.Sigurno će za nekoliko dana biti sva u cvjetovima.Jedva čekam jer ne znam kakve nijanse je cvijet. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Mari hvala ti na šetnji i dođi mi opet. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ljiljus nadam se da ćeš uživati i dalje.Valjda će konačno početi proljeće da možemo svi uživati u slikama naših vrtova. ![]() |
||
![]() |
||
|
Maris i ja jedva čekam tu lewisiu,već sigurno 10 pupoljaka samo što nije procvalo. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na šetnji mojim vrtom.Bit će mi drago da me posjetiš,baš mi fali netko u blizini.Nadam se da će ti biti lijepo na ovim našim bregovima. ![]() |
||
![]() |
||
|
Anabistrica slikam je odmah dok procvjeta.Fali joj sunca kao i nama svima.Ova kiša je stvarno dosadila. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Ovu sam kupila nadavno u ne baš lijepom stanju,ali već se po malo oporavlja Kalanchoe serrata |
||
![]() |
||
|
![]() I poklon od meni drage prijateljice ![]() Kalanchoe pumila |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Uhh, baš ti je lawisia prava kapitalka ! Ima Sara pravo ! Jedva čekam da nas razveseliš s njom u punom cvatu, jer ću u tvojoj duplo uživati ! Naime, svoju, iako dugo željenu, sam...ubila ! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
|
predivna kalanchoa pumila dali cvijeta
![]() |
||
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ovo što ti imaš sukulenata je stvarno kolekcija, i to pravo velika i raznovrsna i lijepi primjerci. Očito je koliko uživaš u njima.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
koja lewisiaaaaaa....
![]() jedva čekam slike rascvjetane biljke ja sam već 3 desetkovala... ne znam zašto se ne možemo složiti a sve drugo je za 5 ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Samo da znaš da zavirujem na breg, jedva čekam i vanjske sličice
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Za sutra i preksutra je najavljeno sunčeko, lewisiji bude godilo pa se možda i rascvate.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Free lewisia je procvjetala u tjedan dana kako je kod mene.Meni je ovo četvrta,sve prije su uginule,nisam sigurna da ću ju ponovo kupiti ako i ova ugine.
![]() JEKA FRA kalanchou sam tek dobila od meni drage prijateljice i sigurna sam da će i procvjetati. ![]() Glikica imaš pravo,sukulenti me posebno vesele,a skupljam ih potaknuta ovim forumom i ljudima koji su tu strast nesebično podijelili. ![]() natalija lewisia je procvjetala,slijede slike prvih cvjetova.Gore sam napisala Free,meni je ovo četvrta i niti jedan drugi mi nije toliko nestajao kao lewisia.Kao da su ih nabildali da procvjetaju i onda kupuj drugu. ![]() aralija danas je konačno toplo i sunčano,slike slijede.Radovi će još pričekati jer vani je sve mokro,potoci je slijevaju niz brijeg od ovog silnog snijega i kiše. ![]() anabistrica tako je,danas je sunčeko i odmah je sve ljepše i veselije.Jedva čekam poljoprivredne radove. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Evo lewisie,desetak pupoljaka je spremno |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Malo noviteta za van Erysimum Canaries |
||
![]() |
||
|
![]() Imam žutu potentilu,a sad joj je pridružuju bijela i narančasta |
||
![]() |
||
|
![]() Delosperma orange,ali ne znam koja,ova vrsta je sa jako velikim cvijetom |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |