Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
koliba View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje koliba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 12:05
ono u vrtu i nije tako loše dva tri toplija dan i da vidiš
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 12:56
ed7decgj5a016fjq8gqb.jpg

Procvjetala još jedna kamelija !

75mx92oz25i19v6jhceh.jpg

lxnlfsq2uu3w534byg9s.jpg

Konačno i moj crnac pocrnio !

1fskdbrze24uysjweg4n.jpg

I čuvarkuće su se obojale !!

dlk5ohixkw2vkeiplfj2.jpg

Nešto je označeno drvenim štapičem, pitam se kaj ?? Ako zanemarite ove veče listove (vjerojatno digitalisove) Kaj bi ovo moglo biti, možda šumarice ?

http://www.zaslike.com/files/lg8r33zfwsrvjnapqkl.jpg

Nije mi suđeno da vidim boju cvijeta ovog Lilinog kukurjeka ! I preostala 2 pupoljka sredio je teret snijega !!

http://www.zaslike.com/files/aii3kljrjrtzqw73dc1.jpg

Jaglaci su nakrcani pupoljcima koji samo što nisu izašli !

http://www.zaslike.com/files/7ql3uduheautnjpps34q.jpg

http://www.zaslike.com/files/elkzuydjnm9krrzxk3.jpg

Kamena silver travica , baš još pašu i kiša i današnje pahulje !!

http://www.zaslike.com/files/7uex6k84u4ng6tcyqv4x.jpg

Ova gaura, na sunčanom položaju, je baš uranila !!

http://www.zaslike.com/files/1owee5580pnc20p2z4k.jpg

Obožavam pakujcove prve listiće, baš su prava umjetnička djela !

http://www.zaslike.com/files/cf7agcrndmkvqrioigq.jpg

Ovaj kukurjek , koji voli zagrljaje me baš iznenadio !!

http://www.zaslike.com/files/i56ixid7pqzmzxnl2ai.jpg

I crvena euforbia je dobila lijepu boju !!

http://www.zaslike.com/files/1vod1sch4fd5shqn5mus.jpg

Žednjaci, iako ih ne prijeti žeđ, baš se natjeću koji će prije !!

http://www.zaslike.com/files/19xsbfb7iorxj6g1fw9y.jpg

Ovi prugasti listovi tulipana me svako proljeće zadive !

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 13:04
Originalno poslano od člana koliba koliba napisao:

Dobrodošao ili dobrodošla, koliba !! Počašćena samEmbarrassed, tvoj prvi post pa još u mojoj temi !! Pa gdje si se skrivala do danas, 13.4. će ti biti godinu dana kako si registrirana na cif-u ?

A i pravo zboriš, dva il tri toplija dana, i bit će svega, ako....snijeg opet sve ne zatrpa ! Kod mene pada od jučer !

Nadam se tvom dugom druženju sa nama na cif-u ! Nismo ti mi tako loši kako ponekad ispadne ! Samo nam sada fali....sssuunnncccaaa  !!LOL

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 13:06

Jupppiiii, nešto sam uradila na novo, i slikice su ispale taman odgovarajuće veličine !!  Sad samo moram skopčati kaj sam napravila, al to ne znači da Vlatkich ne mora dojti na popravak !!Wink

edit; sada vidim da su sve prijašnje slike, i na ranijim stranicama. vračene na odgovarajuću veličinu !  Ipak nisam bila kriva ni ja ni moj fotić !!Embarrassed

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 13:22
Kod tebe se već ima što vidjeti.priroda se probudila,snijega više nema,a imaš već i lijepih cvjetića.Svi čekamo pravo proljetno vrijeme.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 14:41
Budi se tvoj vrt,ali ja bi sunce,a ne ove kišne slike.Kako ti se dalo iči van na kišu?A poplave kod tebe nema?
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 18:46
Snijeg okopnio, biljčice krenule (samo se nadam da će te ovaj najavljeni zaobići) zimski vrt dobio novu dimenziju u mojoj omiljenoj boji i što još rećismile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 14:41
 Ah kad bi bilo desetak sunčanih dana, svi bi vrtovi dislovno poludjeli, uključujući i tvoj!!!! A ako ih ne bude, ove godine će mo biti zakinuti za ljepotu ranog proljeća smile220!!!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 15:25
upravu si ono su ti šumarice- mislim da nam je svima već dosta vama snjega nama kiše i ružnih hladnih dana, piti vani kavicu  to je gušt a ne ovo Confused Makar je tvoj zimski vrt za petClap i možeš u njemu uživati dok je vani ovako loše
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:41
jeste hladno,kišovito,sniježno ali tvoje biljkice prkose i zelene se,a o poklonima od naše drage Tikvić šta reči,želim da  uživaš u njima i da krase tvoj vrt,pozdrav veliki iz Sarajeva
smile78
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 23:37
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 09:41
Svašta se nešto probudilo i čeka malo sunca. Ovi prugasti listovi tulipana su i ovako bez cvijeta sjajni!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 11:52

Hvala vam dragi moji na posjeti mome vrtiću !!  Znam da nam već svima ova zima i snijeg izlaze na uši, ali ima i divnih trenutaka !!  Kao ovaj moj današnji !!!smile86

http://www.zaslike.com/files/53c9dfaelkuqpd8a3yc4.jpg

Neznam koliko puta, zagledajući u ovu teglicu, skoro su mi suze izašle !!  smile85   Virim već neznam kak dugo, kad će se nekaj pojaviti iz zemlje, pa ništa, pa ništa.......

http://www.zaslike.com/files/tfecrm2xph9m8oypk0wz.jpg

...... dok danas nisam skoro zavriskala od sreće !!  Pa moja glorioza nema nikaj s praznom teglicom....otišla ona u visine !!!smile72  Sakrivena iz zavjese, raste ona meni, a ja pojma nemam !  Odma sam je preselila u zimski vrt, da ima sunca i topline, da naraste velika, velika, i da čim prije vidim prvi cvjetić glorioze u mom vrtu !!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 12:04
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Originalno poslano od člana koliba koliba napisao:

Dobrodošao ili dobrodošla, koliba !! Počašćena samEmbarrassed, tvoj prvi post pa još u mojoj temi !! Pa gdje si se skrivala do danas, 13.4. će ti biti godinu dana kako si registrirana na cif-u ?

A i pravo zboriš, dva il tri toplija dana, i bit će svega, ako....snijeg opet sve ne zatrpa ! Kod mene pada od jučer !

Nadam se tvom dugom druženju sa nama na cif-u ! Nismo ti mi tako loši kako ponekad ispadne ! Samo nam sada fali....sssuunnncccaaa  !!LOL
smile188
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 17:12
Krasno ti je u zimskom vrtu i cvijeće se dobro održalo Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 06:36
Kao u nekoj zelenoj bajci, budi se proljeće kod tebe...

Jako mi je žao što neću moći doći u subotu, no nikako da se sve posloži tako da vam se pridružim... Ali mislit ću na sve vas i puno, puno, puno vas pozdravljam!!Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 12:51
Helou....imam radosnu vijest !! Mislim da je tvoj pelcer i zato te molim da odgonetneš što je to....ja mislim da bi mogla biti kakva vrsta suručice.
Lani su grančice ove biljke stigle u Rijeku sa velikim paketom za ekipu 051.
Na dnu paketa ostalo je par grančica pa sam ih ja popikala u kompostište. Jedna grančica je imala na vrhu sličnu, suhu ovakvu metlicu ko sa slike.
Dvije su grančice prolistale....juhuuuu   !!!!
Samo mi napiši točno koja je to biljka. Ovo je tvoja slika sa 3 strane....(brzo sam ju i našla Wink)

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 13:17
mmmm još jedna predivna kamelija danas
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 13:23
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Helou....imam radosnu vijest !! Mislim da je tvoj pelcer i zato te molim da odgonetneš što je to....ja mislim da bi mogla biti kakva vrsta suručice.
Lani su grančice ove biljke stigle u Rijeku sa velikim paketom za ekipu 051.
Na dnu paketa ostalo je par grančica pa sam ih ja popikala u kompostište. Jedna grančica je imala na vrhu sličnu, suhu ovakvu metlicu ko sa slike.
Dvije su grančice prolistale....juhuuuu   !!!!
Samo mi napiši točno koja je to biljka. Ovo je tvoja slika sa 3 strane....(brzo sam ju i našla Wink)

Korjenko, tebi su se čak ukorjenile ogledne reznice koje sam stavila da vidite kakav je cvjet na ovoj  !! Dobro da si uhvatila i to !Wink

E sad, koja je to spirea: Spirea medunika, ljetna spirea, spirea douglasii s. billardi neki su od naziva kojima ja baratam, a ti odaberi koji ti više odgovara !!

Thumbs%20Up  Imaš peticu iz zalaganja !! smile78 

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 14:59
Free,KamelieeeeeeCry,zasto ne znam sa njima,bas su ti lepe,a vidim da je i prolece kod tebe na velika vrata doslo mnogo pupoljaka mnogo cveticasmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.