Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol to je drugi božur,rozi.Onaj prošlogodišnji je bijeli i još se nije provukao miz zemlje. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ljudi moji, Camellia je tak prionula radovima u vrtu da je čisto zaboravila na nas.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lewisia obara s nogu , ali ono što me više veseli je proljeće na bregu, konačno stiglo, i nadam se da maraza više neće biti i da će i sukulentići na sunčanje, a mogu zamisliti kakva će onda rapsodija biti kad se tvoj breg zazeleni i procvijeta a sukulenti pokažu svoju raskoš na policama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...drago mi je što te Lewisia razveseljava ovako krasnom cvatnjom...ponova heuhera je prelijepa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Neki cvjetovi zaista ostavljaju bez daha. Naravno da svaki imaju svoju ljepotu i svoj šarm. Lewisia je savršenstvo.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lewisia je prekrasna, a ne zaostaje ni heuchera ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je za 5+
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I mene je Lewisia oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Da li ti je to onaj drvenasti bozur kojeg si lani kupila, ili neki drugi.
Slazem se sa Anom za lewisiu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A za lewisiu mogu reći samo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ha, ha, ovaj bijeli šafran izgleda ko trubač.Baš mi je simpatičan.
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Primula |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Božanstvena je! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() Jedna nova sa Dolca Heuchera hercules |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Lewisia magenta |
|
![]() |
|
Evo Leona nove slike Lewisie.U tjedan dana 11 cvjetova.Nadam se da ću je ovaj put sačuvati.Vjerujem da ćeš uživati i u cvjetovima euphorbie. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana hvala ti na lijepim riječima.Potentilu sam do sada imala jednu i kod mene se dobro pokazala.Nisam ih sadila u posebnu zemlju jer ja to jednostavno ne stignem jer imam puno bilja,a za nju to nije ni potrebno.Zemlju sam mjenjala jedino rododendronima i ostalom sličnom koje treba kiselu zemlju.Ostalo sve raste u ovoj glinovitoj ,a preko smo dovezli 10-15 cm kvalitetnije zemlje pomiješane sa sitnim pijeskom.Kod mene je po ljeti jako sunčano i vruće i potentili ne smeta. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |