dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 222> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova usporedna slika jako dobro pokayuje kako sve kasni ove godine... nadam se samo da je ova godina izuzetak
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Protuletje se otpira,
moje srce nema mira. Protuletje,šej,se otpira, moje srce nema mira. Nema mira nit spokoja, dok ne rečeš da buš moja. Cveti,cveti fijolica, brala bu te djevojčica. Djevojčica bu te brala, pak te bude meni dala. ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dragi mali kaktusiću,
Vidim da se otopio snijeg,a ono izvirile prekrasne boje tvog cvijeća ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
napokon je i kod tebe stiglo proljeće - vidim po "kaktus vjesnicima"
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Protuletje se otpira, moje srce nema mira...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas je lijepa bila gredica sa narcisima prosle god u ozujku,puno cvjetnija nego sad ,al mozda se ipak oporave narcisi i zablistaju ..kaktusi su super ,znam da ti oni puno znace pa nek te to tjesi ,narcisi ce vec do godine zablistat .jedva cekam slikice svih tvojih kaktusa iznesenih vani
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nasmijala si me ovako ujutro... proljeće se stvarno igra skrivača s nama ove godine... sve mi to nekak miriše na to da ćemo samo naglo uletiti u ljeto.
Ona usporedva narcisa od lani me podsjeća i na moje dvorište... tak je i kod mene. Ali glavno da je ipak svakim danom sve više sunca. Kiša nek nam pada po noći, a danju lijepo neka grije. Cvijeće je lijepo naravno kao i uvijek ... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sad narcisi, a potom ruže - krasno
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Vidim da si bockavce malo iznela van na sunce ? To samo one male ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, ove nam je godine duuuuga bila zima.
Ali , ipak, proljeće se pokazuje. Ne još u punom sjaju, evo i danas kiša, ali dolazi...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
mali kaktus konačno i kod tebe proljeće.Vidim i kaktusi spremni za van.Gledajući datume slikanja vidim da sve kasni oko 3 tjedna.Kod mene tek počinju forzicije,a inače bi već ocvale.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dok sam gledala slike htjela sam napisati baš ovo što je napisala Antonija.
Hladno, snijeg, a za desetak dana izjednačite se s nama na moru. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome je došlo i to brzinom munje!
mene fascinira kako u vas na kontinentu sve brzo procvjeta. svi pričate o snijegu i ledu i za par dana, doslovno, sve cvijeta! šteta za lule, ja sam zaboravila da su mi cvjetali kad je to davno bilo. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
aaaa skrtice....tek sad nam stavljas sliku
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ipak je stiglo proljeće mali kaktus, oporavit će se oni ako ne cvijetom bar će biti zenelila, stvaro je ova zima za vas na kontinentu bila ubitačna a kod na na moru blaga i bljakava vjeruj samo trava raste nemilice, ostalo kao da kaže dosta je kišurine
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Htjela sam vam nešto pokazati
ovo je slikano 29.3.2012. ![]() a ovo danas 8.4.2013. ![]() puno je polomljenih narcisa jer su ležali ispod snijega,mnogi se ni neće na žalost otvoriti |
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ohoho....bas lijepo....
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
malo ti se pokazalo proljeće sa svojim dražima
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |