Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 18:42
Prošetala malo i do tebe,ima tu svega lijepog,ali zidić si jako lijep složila....imati ćeš ti posla i na jugu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

A kukurijek(helleborus) je preljep,ali u njemu zmija spava [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:09
Sve si rekla a ja ću samo dodati neka ove ljepote i noćusmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 08:00
Draga Free,sve je predivno.....ovi kamencici na stazama su extra.da li si je kupila i gdje se mogu nabaviti.svaka cast!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:12
smile78    Svima...a ne samo njima !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 12:38
Za one koji su sumnjali, Free se vraćala doma punog gepeka. Iskreno sumnjam da je stigla sve posaditi, makar i mene zanima kam je smjestila nove biljčice... Wink
Free, daj nam nove sličice smile128
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 09:04
Bravo vrijedna Free, odličan je zidić ispao!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:00
Ja sam danas imala čast otvoriti sezonu pijanja kavica u Freeinom vrtu pokraj ove lijepe povišene gredice i još ljepše cikasice
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 07:44
Vrijednice moja vesela, slikni nam novitete iz Zabrega Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:25
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Majko mila, nema čega nema kod tebe. Šarenolisna aubertia je prekrasna. Cikasica je pravi primjerak. A vidim i zidanje ti dobro ide Wink
A sada jedno ozbiljno pitanje, što radiš po danu kad većinu slika slikaš po noći i samo se nemoj izmotavati? LOL

Odgovor na pitanje bez izmotavanja: srijeda-seka kod doktora, četvrtak - sin kod doktora, petak-mama kod doktora, subota-ja glumim zidara jer je mm konačno u šumi s djecom, nedjelja-pijem kavu s malim kaktusom i pripremam se da sutra ja odem kod doktora !!   I onda ne buš pil ???

A za ove noćne slikice kriva je mali kaktus, od nje čovjek dobije ...krila !! 

Dobro, dobro, nemoj puno piti Wink
život je more
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 21:57
ženo božja sad si postala i zidar.baš bi mi jedan dobro došao
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 13:49
Vlatkich,nemoj sumnjati u našu Free,mogla bi se kladit da je istu večer sve pretumbala u vrtu i posadila sve iz gepeka.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 14:10
za tako lipi vrt

erika - koliko je stara,prilipa je...meni se uvik sasuši..
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:05
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Majko mila, nema čega nema kod tebe. Šarenolisna aubertia je prekrasna. Cikasica je pravi primjerak. A vidim i zidanje ti dobro ide Wink
A sada jedno ozbiljno pitanje, što radiš po danu kad većinu slika slikaš po noći i samo se nemoj izmotavati? LOL

Odgovor na pitanje bez izmotavanja: srijeda-seka kod doktora, četvrtak - sin kod doktora, petak-mama kod doktora, subota-ja glumim zidara jer je mm konačno u šumi s djecom, nedjelja-pijem kavu s malim kaktusom i pripremam se da sutra ja odem kod doktora !!   I onda ne buš pil ???

A za ove noćne slikice kriva je mali kaktus, od nje čovjek dobije ...krila !! 

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:58
Prelijepo
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:10
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ženo božja sad si postala i zidar.baš bi mi jedan dobro došao

I to dobar zidar !!  Šteta kaj si tak daleko ! Sada se bacam na zidanje...samo da nažicam cement !LOL

Je si li završila sa kopanjem i napravila mjesta ??Embarrassed

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 22:10
Lijepo je kod tebe, imaš prekrasnu cikas palmu, ja s mojom stalno imam problema, žute joj listovi i suše se, kako ti svoju održavaš?
Lipik
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:19
free.ja za čas napravim mjesta.imam jedan dio travnjaka kojeg planiram izfrezati.bit će mjesta za sve
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 21:52
život je more
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 15:08
Draga a ti si neumorna a rezultati se zaista vide smile141
Rijeka

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:08
Opet ja kriva
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,314 sekundi.