Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 230231232233234 251> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
free.ja za čas napravim mjesta.imam jedan dio travnjaka kojeg planiram izfrezati.bit će mjesta za sve
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Dobro, dobro, nemoj puno piti ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Bravo vrijedna Free, odličan je zidić ispao!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() erika - koliko je stara,prilipa je...meni se uvik sasuši.. |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Draga a ti si neumorna a rezultati se zaista vide
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Prošetala malo i do tebe,ima tu svega lijepog,ali zidić si jako lijep složila....imati ćeš ti posla i na jugu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
A kukurijek(helleborus) je preljep,ali u njemu zmija spava [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prelijepo
![]() |
||
![]() |
||
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
|
Draga Free,sve je predivno.....ovi kamencici na stazama su extra.da li si je kupila i gdje se mogu nabaviti.svaka cast!
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Lijepo je kod tebe, imaš prekrasnu cikas palmu, ja s mojom stalno imam problema, žute joj listovi i suše se, kako ti svoju održavaš?
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Vrijednice moja vesela, slikni nam novitete iz Zabrega
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
|
Za one koji su sumnjali, Free se vraćala doma punog gepeka. Iskreno sumnjam da je stigla sve posaditi, makar i mene zanima kam je smjestila nove biljčice...
![]() ![]() |
||
Think green, dream in colours!
Varaždin |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Vlatkich,nemoj sumnjati u našu Free,mogla bi se kladit da je istu večer sve pretumbala u vrtu i posadila sve iz gepeka.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Setala sam tvojim vrtom i sve mi se dopalo ali kad sam cula za zmiju , pobjegla sam ! Imam fobiju !
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
gute kako mala dobro trći baš kao naša free
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() ![]() Dok ste vi čekali nove sličice ja sam pripremala teren za nove sličice !! Radna akcija je gotova, predragi gosti, iako još u mislima dok šečem po vrtu, otišli ! I tek sad su došle sličice na red !! ![]() Zidić kod magnolije je konačno gotov (iako kod mene nikaj nije konačno gotovo) !! ![]() Kod vratiju, da mi budu stalno na oku, dugo željene biljčice (Beine ) su našle svoje mjesto u vrtu !! |
||
|
||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
Prekrasno je!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Baš sam uživala u svakoj slici.Kad nešto uređujem oko kuće,često se sjetim tebe.Uvijek po malo otkidam od travnjka i sadim cvijeće,grmlje,sve što mi je pri ruci.Vidim kod tebe da je to dobro jer svaka preinaka je sve bolja.Prekrasno si to uredila.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 230231232233234 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |