Sedum burrito |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK!
Evo moj sedum burrito, kupljen je kad je bio sajam cvijeća u Rijeci, pa sam ga prepolovio na pola, pola poklonio, pola zadržao. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Obavezno u hladu!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Hvala na savjetima :). Te listiće pustite u hladu ili na sunce? I koliko otprilike treba za to? Bio sam pitao već al sam toliko znatiželjan da me zanima opet, pa je možda netko pratio to!
Glikica, predivan je! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Glikica dobro da ti je ostao u jednom komadu prilikom presađivanja koliko je velik i lijep
![]() ja također nikad ne zalijevam listiće položene na zemlju, niti ih ukopavam, samo položim , isto kao i Anastazija, tek kad puste male listiće, onda su tu i korjenčići i kad se list (mama) smežura, tad počinjem sa laganim zalijvanjem. Do tad sve što treba dobije iz mame lista. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja sam svog jučer presadila, baš sam se napatila čupajući ga van iz tegle, velik je, evo ga:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Meni se svaki listić primio bez obzira na to jel bio malo zakopan ili samo položen na zemlju. Kad razmnožavate sukulente stavite listiće u zemlju onakvu kakva je u vreći i zaboravite na njih - nemojte ih uopće zalijevati. Tek kada potjeraju mlade listiće onda ih počnite po MALO zalijevati. Ja tako radim i uspijeva mi u jedno 90 % slučajeva. Sretno ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Samo položi listiće na zemlju, čak ne trebaš ni ukopavati i redovito orošavaj. A koliko brzo ? Onako, treba malo strpljenja, ali užitak je veliki kad ugledaš majušne listiće, kao kokice !
|
|
|
|
![]() |
|
Ja budem probao sutra, samo ne znam koliko brzo mogu očekivati pomak i nekakve znakove života.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Neću pokušavati,,,jer nemam više ni lista od burita...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Slika je s neta. Ako sam dobro shvatio, list ne bi trebalo zakopati duboko, ja sam inače zakopavao do pola, nego samo položiti i samo vrh zakopati. I pretpostavljam da ga treba svakodnevno orošavati. Nadam se da će se javiti netko kome je uspjelo. |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kod mene se list osuši u zemlji...kao da počme trunuti
|
|
![]() |
|
Ne mogu održati pravu vlažnost. Ili mi je zemlja prevlažna pa strune ili mi se gornji sloj zemlje osuši prebrzo pa se i list osuši i na kraju ništa.
|
|
![]() |
|
Ja sam probao....ali nikaj!
![]() |
|
![]() |
|
Je li nekome uspjelo uzgojiti sedum burrito iz lista?
Ja sam probao ali ništa od toga. Budem sutra postavio slike svog burrita :) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
anastazija, ovo je prava lijepa čupavica
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekasni su vam svima odreda
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš je slatkiš,prekrasno je pustio žilice,a i jedan mali ima od lista do njega.
![]() |
|
![]() |
|
slatkiš mali, bar više nije u ljusci od jajeta !
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |