Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 131> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasni hibići
![]() ![]() A od ovog (žuti ) pokušavam stabalce napraviti... načekat ću se ali... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Ajde neka je i slavonski El capitolio procvjetao :D
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Alexandra, preljep je El.capitalo! Da hoce i moj vise procvjetati... oprani ti dobro izgledaju!
MD sapni nam gdje si ga videla u kojem centru na pm ![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
otvorio seee
![]() ![]() ovo su moji narandzasti....dosli su u jednoj posudi pa sam ih odmah razdvoila oprala zile i jedan dio listica skinula da ih necrpe dok se oporave...sad su dobro ..oporavili se u hodniku na frizu ....veceras idu van ![]() ovo je Cooperi....reznica od drage Nine ...prvi pupoljak ima ![]() sto se tice snage volje kad su u pitanju hibiji ..priznajem iskreno ....ja to nemam...samo me prazan novcanik zautavi ... ![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Malo sam ih gleduckala danas u jednom centru, bio je jedan baš kao tvoj alexandra5 .
Boja je toliko kričava...naravno bila je potrebna snaga volje da ga ne stavim u košaricu. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ljepotani |
|
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
im ovaj decko je jako uporan ...i vani nastavlja da cvjeta
![]() a ovu ljepotu nestrpljivo iscekujem da se otvori....El Capitolo ![]() |
|
![]() |
|
fenomenalan je bebolina....nedavno sam i ja kupila jedan narandzasti pa se sve nadam da ce biti bas takav jer mi je jedan zimus uginuo
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Divni su vam, a još je divnije što vas već daruju cvjetovima.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasni su vam
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Je, vidim da im godi, bili su podrumu do kraja 1.mj onda u stakleniku i tu nisu imali pauze u rastu, fino su podnjeli izlazak, i ima pupoljaka!!!
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
lela.h , prekrasni su, pravi ljepotani. Kod tebe vani im im je odlično.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bebolina kada ce tvoji van? Fino se bore protiva hormona! Moji su vec dva tjedna konstantno vani, ne nosam ih vise nikuda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina, ovi tvoji unutra su super. Imaju lijepu bogato narančastu boju.
lela.h, nije toliko lijep kao tvoj, tvoj je pravi foto model, za razliku od mog, i boju ima intenzivniju i cijeli je skladniji Mom je boja nešto svjetlija, prljavo roza. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |