Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aichryon varigata Nije kao onaj što imamo iz S.B. nego je prošaran rozo bež bojom.Za njega je vezana jedna lijepa priča i moram je podijeliti s vama.šetajući jednim botaničkim vrtom(a slike ću morati pokazati) vidjela sam neke staklenike s otvorenim vratima i uputim se ravno tamo.Oni puni sukulenata,nemaju puno vrsta ali 3 staklenika puna .Jedan pu ovakvih ljepotica.Ja pitam da li prodaju,a oni kažu da ne.Ja sam se odmah rastužila,a oni kažu da mi zato mogu pokloniti koji želim.Možete misliti kako sam bila sretna ,a takav nisam vidjela u prodaji. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ovaj je kupljen sa sajmu u Sesvetama i ne znam što je,sliči na neku crasulu,čovjek nije znao što je. |
|
![]() |
|
![]() Na ovom piše da je cvijet za kamenjare |
|
![]() |
|
mali kaktus to je samo jedan od nekoliko u kojima sam bila.Jedva sam van izašla od raskošne ljepote.Ovaj se nalazi na sjeveru Njemačke kod Dortmunda. ![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo.Moja šogorica me odvela u kupovinu(i zato sam joj jako zahvalna)a izašla sa 20 sukulenata.Navukla se i ona što mi je posebno drago.A što se tiče Eurića,cijene su puno niže nego kod nas za sukulente i kaktuse.Ostalo,trajnice,flanci i zimzeleno je puno skuplje.A to mi je i tako svejedno jer ih nisam ni mislila kupovati. ![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti upadaj.Ovo je samo dio,čak nisam ni prebrojila koliko sam kupila.Sutra ću ,ako stignem ,staviti još.Puno posla me dočekalo pa ne znam od kud da počnem.Svi sukulenti su lijepi,zdravi i vrlo povoljno kupljeni. ![]() |
|
![]() |
|
kikach hvala ti draga,ipak mi imamo lijep hobi. ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN hvala ti na šetnji i dođi mi opet. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana Lewisie su bile u raznim bojama,ali nisam htjela pretjerati.Nemam baš dobro iskustvo s njima,ali nadam se da će ove ostati. ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma ništa nije bilo sakriveno,ma gdje bi toliko .Čovjek pogledao i rekao hvala i doviđenja.Da sam znala ,kupila bih veliki Aeonium za 15 E u velikoj tegli od terakote visine oko 40 cm.Slikala sam ga,prekrasan je.Možda i njegova žena voli sukulente pa ima razumjevanja. ![]() |
|
![]() |
|
Da dobar,to mi je dosad najbolja anti-stres terapija.Cijeli dan ih samo gledam i slažem.Kaktus garten je već u radu,premalo je polica. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
znaš da kradem kompjutor dok mi sin spava...
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nema te, pa nema sa slikicama, ali kad dođeš ja onda izgledam ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bas si se lijepo ponovila....bravo!
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno, mogu misliti kako uživaš dok ih slažeš i pregledavaš
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prelijepi noviteti, a tek Lewisie........
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Koliko prekrasnih noviteta kod tebe
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Taj Aeonium je krasan,ali ima jednu manu,ugiba nakon cvjetanja.Ili mu neću dati da procvjeta ili moram uhvatiti sjeme.Lewisie su krasne i nisu nabildane kao ona roza. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti moon na lijepim riječima.Sad samo želim da te biljke izrastu,razmnože se i ostanu zdrave.Veliki dio ću posaditi vani u kaktus garten(a imam samo 3 kaktusa,bolje ga zvati sukulent-garten) jer već zauzimaju puno mjesta. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |