Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 319> |
Korisnik | ||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ova slika koju je Lantana ponovila zaista je predivna
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Vrt je prekrasan iako te nije bilo, a korov se na slikama niti ne vidi ![]() Noviteti su ludnica - bolje da nisam ni vidjela slike! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Camellia, prekrasno.
uživala sam dok su se nizale sličice. onako lijepe tulipane još nisam vidjela. nadam se nastavku cvjetne oaze na brijegu. ![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Sukulenti su ti prekrasni draga Camellia, kak su te samo pustili preko granice ? Vrtek si si odmah lijepo skockala. Vrijedna si ti, a bil je i puni mjesec, pa si sigurno radila i nocnu smjenu. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Ovo bi trebao biti Aurikel, u zadnje vrijeme jako tražena biljka. Inače divni noviteti Camellia. A što se tiče cijena zavisi gdje si kupovala i kakve su oznake. Npr. ako je oznaka samo latinski naziv biljke onda su te biljke puno jeftinije od onih koje uz lat. naziv imaju i ime. Takve biljke se kupuju u spezijalizovanim vrtlarijama i puno su skuplje. Nadam se da si za izvjesno vrijeme zadovoljila svoju ovisnost ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
ma kaj ti meni pričaš kak je sve zaraslo o obraslo... breg izgleda fenomenalno kao i uvijek, a sad kad se i mama vratila... ima da sve puca od lijepote ! Jedva čekam da ti konačno dođem na kavicu pa da i ja uživam u toj lijepoti draga
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prekrasne slike vrta i cvijeća
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Hvala ti Lantana.Meni je ta slika lijepa jer kad sjedim na terasi,onda uvijek gledam u to kamenje i sjetim je kako smo to teško stavili jer je veliko kamenje.Uživanje je zato veće. ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Baš si me raznježila,ali si potpuno u pravu.Nisam ja imala nikakvu namjeru skupljati sukulente,nego su mi se jednostavno dopali.Kupujući i razmjenjujući jedan po jedan,ni ne primjetiš kako to postaje strast,i to lijepa.Puno sam naučila od naših forumašica,vrijedno zapisivala,usput i griješila,ali mi čine veliko zadovoljstvo. ![]() |
||
![]() |
||
|
I meni je rosa2,samo da javor još poraste da bude veći hlad. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma slikala sam ja tamo gdje sam prije počupala korov.Sad je opet takva vrućina da se ništa ne može čupati,kao da smo u sred ljeta.A sukulenti,znaš da smo svi slabi na njih.Jedan od prvih si mi ti dala pa snosiš i dio odgovornosti,ali hvala ti na tome. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti SlavujVk,kad to ti kažeš onda je to stvarno kompliment.Tvoj vrt je poseban.Tulipani su prošle godine posađeni i vjerojatno se uvijek nešto novo može kupiti.Mene su oduševili oni niski za kamenjar. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga Carol.Ma nije čovjek ni trepnuo,a da je ,ja bih se vratila i ostavila ih kod prijateljice u Sloveniji,ne bi mi ih oduzeli.Imala sam i plan B. U vrtu ima još puno posla,flanci čekaju,to ću valjda do subote sve završiti. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na ID,baš sam se mislila pozabaviti s tom biljkom.Vidjela sam da ju svi kupuju. Najveći dio sam kupila na sjeveru blizu Dortmunda,a manji dio kod Heidelberga u Beinshaimu.Na sjeveru su cijene dosta niže,neke čak i u pola,a i izbor mi je bio puno bolji.Što mi je bilo najljepše,nisam vidjela da je neka biljka u lošem stanju.I sama sam shvatila da ako želim nešto posebno,treba tražiti u specijaliziranim vrtlarijama.Imam ti ja krasnu šogoricu koja se za sve raspita i samo me odvede.Usput sam i nju zarazila sa sukulentima.Jedino sam primjetila da su cijena clematisa jako visoke,ali su svi bili posebni. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ja ti draga slikam samo tamo gdje je uredno pa svaki dan po malo.Kavica te uvijek čeka,samo reci i dođi.Sad je stvarno najljepše u svim vrtovima,zeleno i cvjetno. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti,samo ti opet dođi,kavica čeka i tebe. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |