Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, nije stigla s juga !! Prezimila je već drugu zimu u mome vrtu !! Hvala na lijepim riječima !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne biljcice imas!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ti si opet nadmašila samu sebe!!! Preljepo! Odakle ti toiko snage i volje?????
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom. Nevjerovatno kako si za kratko vrijeme obnovila svoj cvjetni fond. Kamenjar je divan
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga Free,koliko sam ja ovde propustila,nebih znala sta da izdvojim,sve je tako lepo,i kaktusi i perene iiiii ma sve bas ....zato
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kaktusić je pre, pre, presladak, hvala ti draga moja na slikici !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Mišje uheko od anabistrice ! ![]() Asparagus koji prezimi kod mene vani !! ![]() Dvogodišnji arabis od Mire ! ![]() Poveći mirisni grm šeboja, kojeg mm još nije vidio vani !! Da ne sfali, ove godine sam nabavila 2 heliotropa, vanilov grm, prelijepo miriše ali ima još ljepšu boju cvijeta !! ![]() ![]() ![]() Prelijepa posebna viola našla je put u moj vrt ! Čarobne riječi, dragi samo 7 kuna a OVAJ CVJETIĆ NEMAMO !! ![]() Danas ujutro me iznenadio Bešlićev kaktusić sa sajma u Prelogu! Procvijetao u dnevnom boravku sinoć, bez zrake sunca !! Donja sličica je samo za Glikicu !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divan ti je vrt
![]() ![]() ![]() kako to da ti je delosperma procvala, to mora da je neka puna energije stigla s juga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da ćeš mi sada oprostiti moje kašnjenje s obečanjem !! A moja energija i mladost, by,,by, vi i cif mi dajete energije, a mladost nema veze sa godinama ! Bitno je kako se mlad osječaš u srcu !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Sve je prekrasno, ali ipak izdvajam žutu delospermu...
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Draga tikvić, ti si to tako lijepo rekla da sam sad sva ponosna na moj rad !! A tvoje biljčice su posađene na posebno mjesto, koje još krijem, kada procvjetaju, slikice će te ćekati ! Za sada procvjetala samo ova lila ljepotica : ![]() I naravno imaš priliku identificirati je ! U onoj strci s tvojim vađenjem biljčica, naravno nisam nikaj uspjela zapamtiti !! ![]() ![]() Pred 2 sata ova delosperma nije imala ni jedan pupoljak otvoren, sada me je krasno iznenadila !! Vesele vruče pozdrave šaljem u Slavoniju i vruću Hercegovinu !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moon, zbilja sam sretna da vam se svima sviđa moj vrt !! Jer i ja vidim da je sve bolji i bolji ! Zahvaljujući svim vašim lijepim riječima i vašem poticaju !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ona mala biljčica sa roza cvijetićima je puzava saponaria i trajnica je!
|
|
![]() |
|
Draga Makk, kada preuređujem dio vrta, glavna polaznica mi je kako iskoristiti biljke koje su iz mog vrta, koje su već prilagodene mom vrtu ![]() A svaki makeover puno bolje izgleda, koliko puta si već dobila kompliment samo zbog šišanja kosice, ili promjene boje ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikice draga, e to treba doživjeti, da ti ostaneš bez riječi !! Nadam se da poslije tog izlaska u tvoj vrt s alatom, ruke ne izgledaju kao moje sada !! Hvala ti na lijepim riječima, i brojim....još 24 dana !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vi i vaše pohvale mi dajete i snage i volje !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga moja prijateljice sad mi je jasno, zašto te danima nije bilo!!!!!!
Mislila sam da nas više ne možeš iznenaditi, a ti si upravo to učinila!.Kako reče Anaida, postigla si da tvoj prelijepi vrt bude još ljepši. To može samo čarobnica poput tebe!!! Velika ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Free imaš doista prekrasan vrt, ova žuta delosperma je baš prekrasna, ja imam samo boje ciklame, netko mi je rekao da žuta nema puno cvijetova, ali ova tvoja je božanstvena.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ptpisujem Tikvić i velika pusa iz vruće Slavonije. ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sad mi je jasno gdje si toliko dugo.bome si trčala kao ona mala,ali isplatilo se.ovo je nešto po mom ukusu.samo da mi je tvoja energija i mladost.čestitam na lijepo obavljenom poslu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |