Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 141142143144145 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:41
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8906_zpsde16aa72.jpg" />

Na ovom piše da je cvijet za kamenjare

Ovo bi trebao biti Aurikel, u zadnje vrijeme jako tražena biljka.
Inače divni noviteti Camellia.
A što se tiče cijena zavisi gdje si kupovala i kakve su oznake. Npr. ako je oznaka samo latinski naziv biljke onda su te biljke puno jeftinije od onih koje uz lat. naziv imaju i ime. Takve biljke se kupuju u spezijalizovanim vrtlarijama i puno su skuplje.
Nadam se da si za izvjesno vrijeme zadovoljila svoju ovisnost [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> , bar do sljedećeg putovanja.

Hvala ti na ID,baš sam se mislila pozabaviti s tom biljkom.Vidjela sam da ju svi kupuju.
Najveći dio sam kupila na sjeveru blizu Dortmunda,a manji dio kod Heidelberga u Beinshaimu.Na sjeveru su cijene dosta niže,neke čak i u pola,a i izbor mi je bio puno bolji.Što mi je bilo najljepše,nisam vidjela da je neka biljka u lošem stanju.I sama sam shvatila da ako želim nešto posebno,treba tražiti u specijaliziranim vrtlarijama.Imam ti ja krasnu šogoricu koja se za sve raspita i samo me odvede.Usput sam i nju zarazila sa sukulentima.Jedino sam primjetila da su cijena clematisa jako visoke,ali su svi bili posebni.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:31
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Sukulenti su ti prekrasni draga Camellia, kak su te samo pustili preko granice ?
Vrtek si si odmah lijepo skockala. Vrijedna si ti, a bil je i puni mjesec, pa si sigurno radila i nocnu smjenu.

Hvala ti draga Carol.Ma nije čovjek ni trepnuo,a da je ,ja bih se vratila i ostavila ih kod prijateljice u Sloveniji,ne bi mi ih oduzeli.Imala sam i plan B.
U vrtu ima još puno posla,flanci čekaju,to ću valjda do subote sve završiti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:27
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Camellia, prekrasno.
uživala sam dok su se nizale sličice.
onako lijepe tulipane još nisam vidjela.
nadam se nastavku cvjetne oaze na brijegu. [IMG]smileys/emot171.gif" align="middle" />

Hvala ti SlavujVk,kad to ti kažeš onda je to stvarno kompliment.Tvoj vrt je poseban.Tulipani su prošle godine posađeni i vjerojatno se uvijek nešto novo može kupiti.Mene su oduševili oni niski za kamenjar.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:23
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Vrt je prekrasan iako te nije bilo, a korov se na slikama niti ne vidi  [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />.Noviteti su ludnica - bolje da nisam ni vidjela slike!

Ma slikala sam ja tamo gdje sam prije počupala korov.Sad je opet takva vrućina da se ništa ne može čupati,kao da smo u sred ljeta.A sukulenti,znaš da smo svi slabi na njih.Jedan od prvih si mi ti dala pa snosiš i dio odgovornosti,ali hvala ti na tome.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:20
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

ova slika koju je Lantana ponovila zaista je predivna

I meni je rosa2,samo da javor još poraste da bude veći hlad.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:19
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

vratila sam se na početak tvoje priče.počela si skromno kao svi mi,ali ti si toliko naglo napredovala da ti se moram diviti.postala si pravi znalac i veliki kolekcionar.predlažem da razviješ biznis sa sukulentima.temelje imaš.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot115.gif" height="56" width="124" align="absmiddle" alt="smile58" />

Baš si me raznježila,ali si potpuno u pravu.Nisam ja imala nikakvu namjeru skupljati sukulente,nego su mi se jednostavno dopali.Kupujući i razmjenjujući jedan po jedan,ni ne primjetiš kako to postaje strast,i to lijepa.Puno sam naučila od naših forumašica,vrijedno zapisivala,usput i griješila,ali mi čine veliko zadovoljstvo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 19:15
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Novitet su da padneš u nesvjest [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="absmiddle" alt="smile227" />Od kad si došla na CIF meni je stalno u očima ovaj jednostavan, a prekrasan detalj u tvom vrtu [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8911_zps811b2f51.jpg" />

Hvala ti Lantana.Meni je ta slika lijepa jer kad sjedim na terasi,onda uvijek gledam u to kamenje i sjetim je kako smo to teško stavili jer je veliko kamenje.Uživanje je zato veće.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 10:54
Prekrasne slike vrta i cvijeća
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 06:13
ma kaj ti meni pričaš kak je sve zaraslo o obraslo... breg izgleda fenomenalno kao i uvijek, a sad kad se i mama vratila... ima da sve puca od lijepote ! Jedva čekam da ti konačno dođem na kavicu pa da i ja uživam u toj lijepoti draga

smile79
belica,zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 23:41
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8906_zpsde16aa72.jpg" />

Na ovom piše da je cvijet za kamenjare

Ovo bi trebao biti Aurikel, u zadnje vrijeme jako tražena biljka.
Inače divni noviteti Camellia.
A što se tiče cijena zavisi gdje si kupovala i kakve su oznake. Npr. ako je oznaka samo latinski naziv biljke onda su te biljke puno jeftinije od onih koje uz lat. naziv imaju i ime. Takve biljke se kupuju u spezijalizovanim vrtlarijama i puno su skuplje.
Nadam se da si za izvjesno vrijeme zadovoljila svoju ovisnost , bar do sljedećeg putovanja.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 22:53

Sukulenti su ti prekrasni draga Camellia, kak su te samo pustili preko granice ?
Vrtek si si odmah lijepo skockala. Vrijedna si ti, a bil je i puni mjesec, pa si sigurno radila i nocnu smjenu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 13:53
Camellia, prekrasno.
uživala sam dok su se nizale sličice.
onako lijepe tulipane još nisam vidjela.
nadam se nastavku cvjetne oaze na brijegu.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 12:49

Vrt je prekrasan iako te nije bilo, a korov se na slikama niti ne vidi  Wink.
Noviteti su ludnica - bolje da nisam ni vidjela slike!

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 08:18
ova slika koju je Lantana ponovila zaista je predivna
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 07:23
vratila sam se na početak tvoje priče.počela si skromno kao svi mi,ali ti si toliko naglo napredovala da ti se moram diviti.postala si pravi znalac i veliki kolekcionar.predlažem da razviješ biznis sa sukulentima.temelje imaš.smile58
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 22:54
Novitet su da padneš u nesvjest smile227
Od kad si došla na CIF meni je stalno u očima ovaj jednostavan, a prekrasan detalj u tvom vrtu Clap

život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 22:01
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ejjj,pa toga ima još,koliko lijepih sukulenta!!!

mali kaktus ostalo je još nekoliko komada,ali drugi put.Sad se moram posvetiti vrtu jer korov raste li raste.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 21:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 21:55
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 21:54
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 141142143144145 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,437 sekundi.