Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanja_j oprosti što nisam odmah odgovorila ali cure su ti sve rekle. Hvala im.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Svaki solanum ljepši od ljepšeg. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kako da moje krumpirke natjeram na cvatnju? Lani mi je podario samo nekoliko cvjetova, ma bio je nekako jadan u odnosu na vaše. Zimu je proveo vani na vjetrometini i sad je već lijepo krenuo, a da li će biti cvijetića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A ja ga čak ni nemam...šmrc!
Ne budi nestrpljiva Bebi... lijepo se druži s njim, obradovat će on tebe! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
šišaj ga bebolina,cudno da ti ne daje cvjetice,mozda ga ne sisas ...meni je cudno da je moj krompirko u tegli propo ,a vani u vrtu je ziv..svasta i od krompirka i on posto hirovit
![]() bebolina sad pogleda malo bolje i vidim da i ti drzis krompirka u tegli ,ok i ja imam jednog malog u tegli i bijeloga stablasicu ,al on puno bolje napreduje u vrtu |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@kamenjar, ovaj je krumpirko u velikoj tegli, ja boljeg mjesta za njega u svom malom vrtu nemam
![]() Lani sam ga nekoliko puta pošteno ošišala, pošteno ošišala..i opet nula bodova
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pretpostavljam da ga i prehranjujes jer bar ti u tome ne mozes falit....vjerovatno ce ti cure znati pomoci vise,ja sa svojim nisam imala problema ,cvjeto je puno i napustio me zimus ,al srecom imam jednog u vrtu i malog picmoljka u tegli i jednog kojeg zelim formirat kao stablasicu heheh meni krompirka nikad dosta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Urazumit ću ja njega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bebi, tako nešto se ni u šali ne izgovara! Koji crni kompost??? Samo mu promijeni lokaciju u vrtu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nemam ja baš mjesta za premještanje u mom malom vrtu, osim u kompost
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Cure solanum je jako jednostavan , i meni uvijek cvate ko blesav. Postoji samo par stvari koje treba raditi...
Kada na proljeće krene treba ga stalno pincirati da bi razvio što više grančica, jer cvate na vrhovima grana. Pogotovo ove snažne grane koje se baš lijepo vide na Bebolininom. Takva se grana ostavlja samo ako želite dizati stablašicu za deblo. One obično ne donose puno cvijetova. Znači takvu jaku granu obavezno čim je vidite treba pincirati na par cm i ponavljati postupak . I moji su u tegli zbog klime... dajte mu vode jer ju voli i jednom tjedno prihranu i to je to. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Znači Bebi odmah mu te grane pinciraj, nemoraš mu mijenjati mjesto pogotovo ako ti je na suncu. I začas ćeš imati lijepotana
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
evo nas prvi cvijetići ove godine
![]() ![]() ![]() Bijeli mi nije ni blizu ... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Super Mali kaktus, uskoro ćemo imati more plavetnila, a ja to jednostavno obožavam
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo mog krumpirka...nekako mi je jadan, svjetli su mu listovi ( znači nešto nedostaje od prihrane ) i nekako mi je rijedak. Što mi je činiti? Kupila sam 2 komada ( plavi i bijeli - prošle godine nisu cvjetali a ove godine surprise - oba bijela!) Jedan sam posadila u vrt ( manji ) a ovaj ostavila u tegli. Što mislite da li mu trebam nešto raditi. Napominjem da sam ga šišnila sada u proljeće
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Karmen, malo si ga orezala.
Trebala si ove bočne grane koje su sada gole prikratiti na dva pupa. pokušaj mu sada pokidati sve vrhove ,možda će potjerati nove grane i biti gušći. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Evo počeo je i moj pomalo...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |