Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 26>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:03
tanja_j oprosti što nisam odmah odgovorila ali cure su ti sve rekle. Hvala im.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sandra Šteko View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra Šteko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 17:46

Svaki solanum ljepši od ljepšeg.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 20:29
Kako da moje krumpirke natjeram na cvatnju? Lani mi je podario samo nekoliko cvjetova, ma bio je nekako jadan u odnosu na vaše. Zimu je proveo vani na vjetrometini i sad je već lijepo krenuo, a da li će biti cvijetićasmile68

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 20:48
A ja ga čak ni nemam...šmrc!
Ne budi nestrpljiva Bebi... lijepo se druži s njim, obradovat će on tebe!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 21:20
šišaj ga bebolina,cudno da ti ne daje cvjetice,mozda ga ne sisas ...meni je cudno da je moj krompirko u tegli propo ,a vani u vrtu je ziv..svasta i od krompirka i on posto hirovit Smile
bebolina sad pogleda malo bolje i vidim da i ti drzis krompirka u tegli ,ok i ja imam jednog malog u tegli i bijeloga stablasicu ,al on puno bolje napreduje u vrtu
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 21:28
@kamenjar, ovaj je krumpirko u velikoj tegli, ja boljeg mjesta za njega u svom malom vrtu nemamThumbs%20Down
Lani sam ga nekoliko puta pošteno ošišala, pošteno ošišala..i opet nula bodova
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 21:51
pretpostavljam da ga i prehranjujes jer bar ti u tome ne mozes falit....vjerovatno ce ti cure znati pomoci vise,ja sa svojim nisam imala problema ,cvjeto je puno i napustio me zimus ,al srecom imam jednog u vrtu i malog picmoljka u tegli i jednog kojeg zelim formirat kao stablasicu heheh meni krompirka nikad dosta
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 21:56
Urazumit ću ja njegaLOL a ako baš neće, ode on u kompostsmile42
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 22:00
Bebi, tako nešto se ni u šali ne izgovara! Koji crni kompost??? Samo mu promijeni lokaciju u vrtu.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 23:57
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Bebi, tako nešto se ni u šali ne izgovara! Koji crni kompost??? Samo mu promijeni lokaciju u vrtu.
Nemam ja baš mjesta za premještanje u mom malom vrtu, osim u kompostLOLLOL
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 06:02
Cure  solanum je jako jednostavan , i meni uvijek cvate ko blesav. Postoji samo par stvari koje treba raditi...

Kada na proljeće krene treba ga stalno pincirati da bi razvio što više grančica, jer cvate na vrhovima grana. Pogotovo ove snažne grane koje se baš lijepo vide na Bebolininom.  Takva se grana ostavlja samo ako želite dizati stablašicu za deblo. One obično ne donose puno cvijetova. Znači takvu jaku granu obavezno čim je vidite treba pincirati na par cm i ponavljati postupak .

I moji  su u tegli zbog klime... dajte mu vode jer ju voli i jednom tjedno prihranu i to je to.

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 06:04
Znači Bebi odmah mu te grane pinciraj, nemoraš mu mijenjati mjesto pogotovo ako ti je na suncu. I začas ćeš imati lijepotana
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 16:26
evo nas prvi cvijetići ove godine Heart

Bijeli mi nije ni blizu ...
belica,zagreb
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:13
Počeko je počelo...

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 06:04
Super Mali kaktus, uskoro ćemo imati more plavetnila, a ja to jednostavno obožavam

belica,zagreb
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 08:12
smile55vaši već cvjetaju
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 15:26
Evo mog krumpirka...nekako mi je jadan, svjetli su mu listovi ( znači nešto nedostaje od prihrane ) i nekako mi je rijedak. Što mi je činiti? Kupila sam 2 komada ( plavi i bijeli - prošle godine nisu cvjetali a ove godine surprise - oba bijela!) Jedan sam posadila u vrt ( manji ) a ovaj ostavila u tegli. Što mislite da li mu trebam nešto raditi. Napominjem da sam ga šišnila sada u proljeće
Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 15:47
Karmen, malo si ga orezala.
Trebala si ove bočne grane koje su sada gole prikratiti na dva pupa.
pokušaj mu sada pokidati sve vrhove ,možda će potjerati nove grane i biti gušći.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:05
Kako su vam lepi,Solanijumi,a jel ovaj beli cisto beo ili je prosaran,moj je prosaran sa ljubicastim prugicama.Tongue  Ovde se bas ne vidi jer je tek poceo sa cvetanjem

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:18
Evo počeo je i moj pomalo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.