Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 177178179180181 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 13:05

Draga Camellia budući da me nije bilo na forumu baš u vrijeme kada si ti počimala sa svojim predstavljanjem, promaklo mi je sve, naravno da mi je žao što sam sve propustila, eto opet ću se družiti sa vama, zato sam počela kod tebe od prve stranice, i naravno ostavila u tvom vrtu i pamet i srce. Kod tebe je pravi botanički vrt, sve složeno sa ukusom i ljubavlju. Od danas sam satalni posjetitelj tvog vrta.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 15:43
Camellia doći k tebi je uživancija. Ne mogu oka skinuti s tvojih biljaka i vrta. Sve je tako skladno, uredno i lijepo toliko da mi duša uvijek kliče od veselja i ugode
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 21:09
Nema me par dana a ono kod tebe nova ljepota, kad nađeš vremena za sve presložit, prekopat, ispljevit, znam da si vrijednica ali ovo je previše, pa jel ti spavaš?, Zar je MM postavio reflektore da radiš i noću, draga moja skidam kapu do poda kako si toliku površinu dovela u red u kratko vrijeme, sve je po špagi , uredno a cvijetnom ljepotom ti se vraća trudsmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 13:54
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Kkao lepo,smile141
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 16:53
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

[IMG]smileys/emot66.gif" align="middle" /> koliko samo tu ima boja, nijansi.....

Hvala ti na posjeti i dođi opet,bit će mi drago.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 16:55
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8872_zps40bf61d1.jpg" />

Onda izlazak izgleda ovako....
[IMG]smileys/emot0.gif" align="absmiddle" alt="smile39" />[IMG]smileys/emot147.gif" align="absmiddle" alt="smile93" />tocno tako sam izgledala dok sam gledala sukulente ...sve ti je lijepo ,ali ovaj put nista ne vidim osim sukulenata

Tako sam i ja izgledala kad sam ušla u vrtlariju,nisam znala kud bi pogledala.Zadržala sam se 2 sata u jednom,onda znaš kako mi je bilo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 16:58
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

draga biljke su ti baš famozne [IMG]smileys/emot0.gif" align="absmiddle" alt="smile39" />

Hvala ti Natalija.Odkad sam vidjela tvoje police,uhvatila me velika manija i nije mi žao.Drago mi je što si i ti jedna od onih koje su prenijele ljubav prema sukulentima na mene.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:00
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Camellia, na sjeveru Nj. su najbolje specializovene vrtlarije. Meni je to predaleko, a tako bih rado posjetila neke. Ovako moram sve naručivati [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" />
Imaš zaista divne i posebne biljke. Pravo je uživanje navratiti kod tebe.

Imaš pravo,i ja sam primjetila da je gore bolje i jefnije,samo je jako daleko.Nadala sam se da će ove godine BUGA biti negje bliže,a ono u Hamburgu.Stvarno daleko.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:02
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Camellia, na sjeveru Nj. su najbolje specializovene vrtlarije. Meni je to predaleko, a tako bih rado posjetila neke. Ovako moram sve naručivati [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" />
Imaš zaista divne i posebne biljke. Pravo je uživanje navratiti kod tebe.
Draga makk , imas zaista pravo ! Ja se imam godinama prilike uvjeriti u to !Camellia ima stvarno cijeli spektar boja u svojem vrtu ! Vidimo se opet !

Hvala ti gute,dođi opet bit će mi drago.Znaš da su naši bregovi najljepši u proljeće.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:04
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Došla sam malo škicnuti kaj radiš, vidim da si sve dovela u red, a cvijeće prekrasno cvate. Razveselilo me kad sam vidla da ova biljčica cvate [IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8916_zps1bcb069d.jpg" />

Ma nisam još sve dovela u red.Jučer je svuda oko mene pala kiša,a ovdje pet kapi.Jako je tvrdi,ni korov se ne da čupati.Ali pripremam novu gredicu i nadam se da će ti se sviđati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:07
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

dođem dođem... samo kad ulovim Sašu jedan dan i auto...Znam ja da kod tebe nema ružnih i neurednih dijelova... kad je mama doma... to sve sjaji !Prekrasno mi je makar i ovako virtualno šetati tvojim vrtom, jer je za mene ( bez uvrede za ostale ) jedan od najlijepših... moj san za jedan dan u budućnosti.[IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

Ma draga,samo dođi.Popit ćemo kavu među policama sukulenata.Nadam se da ću ih do tad već posaditi van,ako ovaj vikend bude gotov kaktus-garten.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:08
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Tvoj je bregek uvijek prekrasan!

Hvala ti Anaida,i ja se tu najbolje osjećam.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:10
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

S uživanjem sam se popela kod tebe na brijeg. Predivno je. Odmorila sam malo dušu i tijelo gledajuć tvoje krasne slikice.

Hvala Sanja na šetnji.Nadam se da će ti se i dalje sviđati jer volim stalno nešto novo raditi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:12
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Camellia budući da me nije bilo na forumu baš u vrijeme kada si ti počimala sa svojim predstavljanjem, promaklo mi je sve, naravno da mi je žao što sam sve propustila, eto opet ću se družiti sa vama, zato sam počela kod tebe od prve stranice, i naravno ostavila u tvom vrtu i pamet i srce. Kod tebe je pravi botanički vrt, sve složeno sa ukusom i ljubavlju. Od danas sam satalni posjetitelj tvog vrta.

Smail izgleda da nam je bio potreban ovaj Cjetni forum da shvatimo da smo gotovo susjede.Nadam se da ćeš doći u pravu šetnju mojim vrtom.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:16
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Camellia doći k tebi je uživancija. Ne mogu oka skinuti s tvojih biljaka i vrta. Sve je tako skladno, uredno i lijepo toliko da mi duša uvijek kliče od veselja i ugode

moon baš si me raznježila lijepo si to napisala.Bit će uredno tek kad stavim još 2-3m3 malča i rubnjake oko gredica.Ovako,to je Sizifov posao.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:19
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Nema me par dana a ono kod tebe nova ljepota, kad nađeš vremena za sve presložit, prekopat, ispljevit, znam da si vrijednica ali ovo je previše, pa jel ti spavaš?, Zar je MM postavio reflektore da radiš i noću, draga moja skidam kapu do poda kako si toliku površinu dovela u red u kratko vrijeme, sve je po špagi , uredno a cvijetnom ljepotom ti se vraća trud[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

Baš si me nasmijala jer je MM rekao da će postaviti reflektore da mogu kopati po noći jer je po danu prevruće.Jednom smo to napravili i zapalili baklje i uredili vrt do 11 navečer.Bilo je baš lijepo i ugodnije nego po suncu.I vjeruj mi ,još nije sve uređeno,ali slikam samo ono što uredim.Vidiš da nema panoramskih.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 17:20
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_8936_zps8fc50143.jpg" />
Kkao lepo,[IMG]smileys/emot25.gif" align="absmiddle" alt="smile141" />

Hvala ti Leona,i meni je ta slika najljepša.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 21:29
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 23:33
Kasnim jedno,pa skoro 20 stranica,i ne verujem ocima svojim kakvih sve cvetnica i noviteta medj' sukulentima kod tebe ima
Prolece ti je podarilo takvu cvetnu raskos da sam ja bez teksta ostala...mogu samo da gledam i   
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 23:10
Kad dođem u tvoj vrt mogu samo uzdisati,smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 177178179180181 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.