Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 251> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znači onda nema beda jer su se sad i prenapili koliko je kiše palo u ova dva dana...;)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
prekrasno, zaista se vidi da svaka biljčica uživa na svome mjestu i to pokazuje svojom raskoši i ljepotom..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za ove lijepe Anine riječi i Mirin pozdrav, nove slićice za vas !!
![]() Geranium ![]() Samonikle lanjske mačuhice ![]() ![]() ![]() ![]() Arum italikum, konačno pokleknuo pred mojim nagovaranjem, i bacio cvijet !! |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
A joj noge me zabolješe od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da vidiš kako su narasli bebači od ovih tvojih digitalisa, neće bit ove godine cvata ali su jako narasli.
Rododendron ti je famozan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Zahvaljujem svima na posjeti mom vrtiću a posebna zahvala Smail jer tvoja pohvala "cvjetna bajka satkana od cvijeća i kamena" ozarila mi je dušu i uz posjetu mk uljepšala dan ! Smail, ima nas puno, vrtovi su sve veči i bujniji, uz cvijeće buja i korov, život nas nosi na jedrima svojim i nije ni ćudo da smo se pogubili na cif-u ! Da je barem život kao cif !! Živjeti bi bilo bajno i cvjetno ! Ima puno vrtova u koje dugo nisam ušla, pa tako ni u tvoj, al se nadam da ću ušetat i jednog dana srediti sve zaostatke u životu, ma kako god to teško izvedivo bilo !! Ali dat ću sve od sebe ! Za sada, jedan veliki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Lespedeza krenula, ima 4 grančice !! ![]() A azaleja zablistala !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
zuta delosperma je mljac....stvarno je posebna
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja cura, lijepe ti pozdraveke šaljem!
Što nam radiš ovih dana, sigurna sam da si vrijedna i prevrijedna u vrteku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Free, vidi se da si u svaku biljčicu, u svaki kamen ugradila dio sebe, svoje ljubavi i energije da bi svi mi mogli uživati u tvom vrtu zajedno s tobom. Vrt ti je svakim danom sve ljepši i čarobniji.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Odoh je uživo popit kavicu u ovaj lijepi vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pošto je digitalis dvogodišnja biljka, tj jedne se sije a cvate sljedeće, ovi kod tebe bi morali procvjetati (jer su lanjski) ove godine, ako im daš malo više vode ! Za sunce znam da ga imaš dosta ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
iz godine u godinu sve ljepše, šarenije, veselije kod tebe Free, bravo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Helou!
![]() Evo i mene... cvijeće izgleda prekrasno, a tek ove nove gredice
![]() Napokon smo dočekale pravo proljeće, i boje, i sunce, i sad guštamo!
Žao mi je da se danas nećemo vidjeti na ludome bregu, ali...bit će još prilika za
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Izbjegavam tvoj vrt koliko mogu,a opet nemogu da ne škicnem tu i tamo,a samo iz jednog razloga.Kad vidim tvoj vrt i cvijeće odmah dođem u napast ,,,,,znaš ono,ma gdje ima za kupiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Free, ovih dana pošto sam se tek vratila na forum imam toliko toga za vidjeti i prolistati, i tako dođem do tebe onako površno, pa hajd da ostavim poruku da sam i ovdje bila, i kada malo bolje pogledam temu, skužim da sam kod tebe bila redoviti gost od samog početka, pa evo sada i do kraja. Vidim ti još uvijek preuređuješ, slažeš, a kamena ne fali, vidim da već i zidaš sa kamenom, šteta što i ti kuća nije od kamena. Draga moja stvarno cvjetna bajka kod tebe satkana od cvijeća i kamena.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Poznato dvorište, vrt ali neki cvjetići su spavali dok sam ja bila zato ih sada pozdravljam kao i gazdaricu ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">Ovo se zove raj!Nemam drugo sta rec nego predivno!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |