Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Smail]Draga Jaca prošetala sam tvojim vrtom, sve mi se sviđa, imaš prekrasne proljetnice.[/QUOTE
Draga moja počašćena sam,samo ti svrati koji put ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
[QUOTE=moon]Prekrasno je, uživala sam u slikama cvijeća
![]() Hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pregledala sam slike, divila se cvijeću... pa sam ponovo pregledala slike i opet se malo divila.
Onda sam treći put išla pažljivije pogledati slike... a gdje ti je trava??? Predivan ti je vrt ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Čupala sam s desnom rukom,čekala sam da se netko smilije,a onda uzdaj se use i u svoje kljuse
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma kako te se nebi sjetila. Taktika je ostaje vani lijepo sve do minusa... Već 2 godine gledam jednu dvnu kod neke nepoznate susjede... mrtvo ledeno ju ostavi vani sve do zime i još joj i cvate, a moja koju ja brižno strpam unutra početkom 10 mj, je do tad već jadna i ćelava. I sad ju je nekidan opt izbacila van i... živa joj je . Znači treba nekako skratiti taj period u kući na centralnom.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Jaco,slcvijece ti je prekrasno,zdravo,bujno i raznoliko.Imas pravi botanicki vrt.Sad me je sram,bilo me prije ali nakon tvog vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,vrt ti je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
E, ovo potpisujem! Koliko puta sam pokočena čačkala po cvijeću i po kući, a moji dečki se prave "grbavi".
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
super probaćemo ih ostaviti nek se smrzavaju možda nam zahvale opet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Koliko si me nahvalila ,slike su optička varka,nije baš tako ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Ovo je isto predivno, sve sve sve. Mislim da ću ostati bez vida od te silne ljepote..samo lunjam po tuđim cvijetnjacima i slinim kako je sve lijepo..reci mi molim te jel ova zadnja slika mirisna pelargonija..ja sam je imala prije par godina i netko mi je lijeva ruka desni đep i više je nigdje nmou nabaviti, ona je dosta rijetka.Uživala sam u ovom tvom divnom cvijeću.
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica- hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Jaca..nema na čemu..sad znam di ću doć ubit oko od ljepote..
Veliš erbena..ih koji promašaj, al ima sličan, malo nazubljen list.. eto vidiš naučih opet nešto novo..Byee
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
ovo izletište se nalazi 10 km od mene,nemogu da vam ne pokažem,a možda netko dobije ideju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdravljam vas sa ovim ljepoticama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uživancija je pogledati tvoje cvijetiće. Izletište mi jako lijepo djeluje sigurno si često tamo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |