Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:14
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:13
ajama

Smail

anđelkad

aralija

Leona 31

Lantana

belica

Svima hvala i Šaljem vam puno

A moram napisati i nešto o mojoj današnjoj gošći,Smail.Mi smo inače skoro susjede,spojio nas ovaj forum,a kad smo se vidjele shvatile smo da se poznajemo,ali se dugo nismo vidjele.Smail,baš si me razveselila.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 06:11
I meni je divna ta Oscularia deltoides, nisam ju pogooglala do jutros, jedva čekam da se razraste i tako si me usrećila s njome. 1000 x ti od srca šaljem još malo ljubavi, da ti se nađe. LOL
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 06:09
upravo ti čitavo jutro opet šećem vrtom... dok ti spavaš, ja se šuljamLOL, sva sreća da nemaš nekog opasnog peseka... ali snašla bi se ja i s njim. Zaista si svojim rukama stvorila nešto predivno i koliko god puta da sam ti to već do sad rekla, osjećam potrebu da ti još jednom kažem.

smile79
belica,zagreb
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:41
Uvijek se nauživam u šetnji tvojim vrtom, sve je tako lijepo, skladno, cvjetno Clap Bijeli Cytisus je prekrasan.
Osculariu deltoides imam i ja, kad naraste postaje puzavica, vidjela sam je ogromnu u visećoj tegli, cvate roza cvjetićima i krasno izgleda.
život je more
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 20:11
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prelep Cytisus,ako se ne varam,i sve ti je lepo ali Lale-Tulipani ...i ma sve je superiska.Wink
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 20:01
Nekoliko dana nisam bila na forumu (čak se i forum promjenio pa sam mislila da sam pogriješila) a kod tebe sve uređeno i stavljeno pod kontrolu . a cvijeće i drveće vraća ti na najbolji mogući način svojim rastom i cvatnjom. Prekrasan breg u proljećesmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 12:03
Brijeg dobio kolorit,Baš mi je lipo procunjati njime kad je ovako veselo!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 11:42
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Draga Camellia ova me je sličica baš obradovala kod tebe, tako lijepa i skromna tratinčica, svako proljeće mi je žao početi kositi travnjak jer moram pokositi i tratinčice.
Panoramske slike su ti lijepe, odnosno kod tebe je sve smile227
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 08:14
koliko rascvijetanih cvijetića.neznam što je ljepše,citisus,tulipani,ostići,geum......prekrasno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

[QUOTE=Camellia]KKakav je ovo grmčić, skroz mi je nepoznat.

Carol to je cytisus i to od prošle godine.Uhvatila sam sjeme i posijala,ali mi ništa nije niknulo,a nema ni jedne mladice okolo.Probat ću zakorijeniti reznice u 8 mj,valjda će uspjeti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

će-će

moon
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Prekrasno smile64

Hvala ti i prošeći opet,bit će mi drago.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:04
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Prekrasne biljčice a sviđaju mi se i ove panoramske....nekako zaokruže i daju kompletnu sliku vrta.

Da,i ja volim panoramske,jedino one pokazuju vrt u cjelini.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:59
[QUOTE=Camellia]KKakav je ovo grmčić, skroz mi je nepoznat.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 20:18
će-će
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 19:45
Prekrasno smile64
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 19:36
Prekrasne biljčice a sviđaju mi se i ove panoramske....nekako zaokruže i daju kompletnu sliku vrta.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 18:53
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hahaha, korova uvijek na pretek. Meni izrastao neki visoki, tri komada. Skoro sam dala na identifikaciju biljaka jer sam tu prošle godine sijala dvogodišnje biljke pa sva sretna mislila konačno nešto izraslo. Kad ono korov s užasnim korijenom, naravno.

KARMEN kod mene je najviše slaka i ne znam kako ga se riješiti.Imam dugačku čupalicu,ali komadić uvijek ostane.A korov koji cvjeta nekad izgleda lijepo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 18:51
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.