Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
ajama
Smail anđelkad aralija Leona 31 Lantana belica Svima hvala i Šaljem vam puno ![]() A moram napisati i nešto o mojoj današnjoj gošći,Smail.Mi smo inače skoro susjede,spojio nas ovaj forum,a kad smo se vidjele shvatile smo da se poznajemo,ali se dugo nismo vidjele.Smail,baš si me razveselila. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
I meni je divna ta Oscularia deltoides, nisam ju pogooglala do jutros, jedva čekam da se razraste i tako si me usrećila s njome. 1000 x ti od srca šaljem još malo ljubavi, da ti se nađe.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
upravo ti čitavo jutro opet šećem vrtom... dok ti spavaš, ja se šuljam
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek se nauživam u šetnji tvojim vrtom, sve je tako lijepo, skladno, cvjetno
![]() Osculariu deltoides imam i ja, kad naraste postaje puzavica, vidjela sam je ogromnu u visećoj tegli, cvate roza cvjetićima i krasno izgleda. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prelep Cytisus,ako se ne varam,i sve ti je lepo ali Lale-Tulipani ...i ma sve je superiska. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nekoliko dana nisam bila na forumu (čak se i forum promjenio pa sam mislila da sam pogriješila) a kod tebe sve uređeno i stavljeno pod kontrolu . a cvijeće i drveće vraća ti na najbolji mogući način svojim rastom i cvatnjom. Prekrasan breg u proljeće
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Brijeg dobio kolorit,Baš mi je lipo procunjati njime kad je ovako veselo!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Panoramske slike su ti lijepe, odnosno kod tebe je sve
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
koliko rascvijetanih cvijetića.neznam što je ljepše,citisus,tulipani,ostići,geum......prekrasno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Carol to je cytisus i to od prošle godine.Uhvatila sam sjeme i posijala,ali mi ništa nije niknulo,a nema ni jedne mladice okolo.Probat ću zakorijeniti reznice u 8 mj,valjda će uspjeti. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti i prošeći opet,bit će mi drago. ![]() |
|
![]() |
|
Da,i ja volim panoramske,jedino one pokazuju vrt u cjelini. ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
[QUOTE=Camellia]
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasne biljčice a sviđaju mi se i ove panoramske....nekako zaokruže i daju kompletnu sliku vrta.
|
|
![]() |
|
KARMEN kod mene je najviše slaka i ne znam kako ga se riješiti.Imam dugačku čupalicu,ali komadić uvijek ostane.A korov koji cvjeta nekad izgleda lijepo. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |