Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 85> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci imala sam "Recht" ! Mala MicaMaca bude mamica ?!! Sad jos samo trebam MM nagovoriti a i kuma koji bi ju moral hraniti kad nas nebude tu !
Cvetek od sekice mi je prekrasan , ali ne pricam ti nist novoga ! Jedno malo srceko se primilo ali ono drugo na zalost nije ! Neznam da li je roza ili bijelo ! Kroz slucaj sam cula da ce mi M. to kupiti (stvarno nisam prisluskivala nego su on i kum preglasno pripovijedali) ! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vrt je divan, mogu si ga samo vizualizirati sad u glavi draga. Iz dana u dan sve više cvijetića, a kad se i ostalo što imaš priključi cvatnjom postaje čarolija.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
našetala se, nagledala, nauživala, no glicinija ostavlja bez daha zaista
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Krasan ti je onaj taman geranium, a i listovi su mi baš lijepi!
Jako mi je lijep tvoj brijeg!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako bi mi dobro došao odmor na nekom mjestu lijepom poput tvoga brijega. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
uuuu pa kod tebe je fantastično ,glicinija je predivna
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja tvoj vrt obožavam. Kao prvo pogled ( gdje god ) mi je predivan. Nekako se u njemu osjećam dobrodošlom i kao da tu pripadam. Oprosti ako sam ga prisvojila....još samo da ga legaliziram i službeno će biti i moj
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kako je ovo lijepo, ja mislim da imam u plavoj boji ako je to ista biljka, neki rod hijacintusa
Wisterija je stvarno impozantna i preko ljeta krasna za sjenicu. Gledam ti laburnum , mislim da je isto formiran ko i moj , dole nisko se račva na V. Kad sam ga kupovala svi su bili tako formirani a htjela sam da ima jedno stablo. Zaboravila sam kako se zove maca, prvi put sam ti ju vidjela na temi kućni ljubimci, baš je slatka ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Da se javnem posle divne šetnjice i prijavim svoje oduševljenje ovom belom dicentrom
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gute Fee, nema problema za mačića, samo da nebi bilo preko zime ko sa cvećem. Ali, od srpnja može i s vama na zimovanje
![]() Belica, je svaki dan me neki novi cvetek dočeka i iznenadi. Polako kreću i ruže u cvatnju Ljiljus, pogled pada na šume po bregovima. Sada bagremi cvatu pa su šume bijele i mirisne. Klimatis, sad treba čekati godinu dana da joj se opet divimo Floramye, geranium je iz vrtlarije BB Otok, vrata su ti širom otvorena, imam i sobu za goste pa možeš ostati koji dan da promjeniš pogled s plavog na zeleno more. Sve je tu drugačije i boja i mirisi i zvukovi. Rosa, pokupi dječicu pa dođi, sad ima i lijepih dana Karmen, naravno da si dobro došla, samo pazi da ne aktiviraš pravo dosjelosti ![]() Korijenko, to je scilla. A laburnum je bil jako mali kad sam ga kupila u kutijici. Imao je on par izboja od kojih nisam mogla napraviti izbor za rezidbu ili za puštanje glavne grane koja će postati deblo pa sam ih isplela. To se ne vidi izdaleka. Hoću da raste kao stabalce, a ne grm. Maca je Mala, a uskoro će se omaciti. Hoćeš malu macu? Betty Boop, drago mi je da uživaš u šetnji po mom vrtu |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja se malo prošetala po bregima i nauživala se, srdašca su prekrasna
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ponovilo mi poruku, ali nema veze, tako sam se opet vratila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Baš zgodno. J u tvom vrtu, ti istovremeno u mom. Ja skoknem u tvoj plavi, ti u moj zeleni.
|
|
|
|
![]() |
|
Erina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Srdašca su jednostavno predivna!!
![]() |
|
![]() |
|
Erina dobro došla u cvjetno društvo, a i u moj vrtek. Nadam se da ćeš još koji puta svratiti.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna je gredica, a ova zadnja slika mi je baš će-će. posadi ti uz te stupove neku penjačicu, ako ih ne bude vadio
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |