Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
fenomenalan je bebolina....nedavno sam i ja kupila jedan narandzasti pa se sve nadam da ce biti bas takav jer mi je jedan zimus uginuo
|
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
im ovaj decko je jako uporan ...i vani nastavlja da cvjeta
![]() a ovu ljepotu nestrpljivo iscekujem da se otvori....El Capitolo ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ljepotani |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Malo sam ih gleduckala danas u jednom centru, bio je jedan baš kao tvoj alexandra5 .
Boja je toliko kričava...naravno bila je potrebna snaga volje da ga ne stavim u košaricu. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
otvorio seee
![]() ![]() ovo su moji narandzasti....dosli su u jednoj posudi pa sam ih odmah razdvoila oprala zile i jedan dio listica skinula da ih necrpe dok se oporave...sad su dobro ..oporavili se u hodniku na frizu ....veceras idu van ![]() ovo je Cooperi....reznica od drage Nine ...prvi pupoljak ima ![]() sto se tice snage volje kad su u pitanju hibiji ..priznajem iskreno ....ja to nemam...samo me prazan novcanik zautavi ... ![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Alexandra, preljep je El.capitalo! Da hoce i moj vise procvjetati... oprani ti dobro izgledaju!
MD sapni nam gdje si ga videla u kojem centru na pm ![]() |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Ajde neka je i slavonski El capitolio procvjetao :D
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasni hibići
![]() ![]() A od ovog (žuti ) pokušavam stabalce napraviti... načekat ću se ali... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
opet u isčekivanju
Mister "drinker" ![]() ~~pije puno više nego kolega do njega Drugi pup, e sada je to već normalnija boja ![]() još su mi uvijek na zimovanju, rekla sam si, poslije cvatnje (ove) idu van, pa kud puklo da puklo (isto vrijedi i za garedniu) |
|
|
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Dario ovaj na drugoj i trecoj slici je onaj moj, sto ga ima i MD! (Sto se sada borim s njim ukorijeniti ga)
|
|
|
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme,izgledaju nestvarno!Bravo ljudi,prekrasni su
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
opet rozi, sada je već normalniji
![]() rozi i žuti (još neotvoreni) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tmuran dan u Zagrebu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() mrav u akciji
|
|
|
|
![]() |
|
MD, kako su ljepi i svijezi cvijetovi!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |