Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Pohvale od tebe mi puno znaće ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=ajama]krasno je .znala sam ja da je kamelija jedna divna osoba[/QUOTE
Nemožeš vjerovati ![]() |
|
![]() |
|
Našla se u paketu
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno je .znala sam ja da je kamelija jedna divna osoba
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
tvoje cvijeće je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=zvončica3]
Krasno cvijeće, a i izletište. Vidim da imaš narančaste petunije, ja sam iz ove godine prvi put posadila....kako si zadovoljna njima?[/QUOTE
To su ti POTUNIE,imala sam ih i prošle godine samo drugih boja i ja sam zadovoljna,nisu tako osjetljive kao petunije ili surfinije,mada i njih imam. |
|
![]() |
|
Da je vidiš u živo,fotićem nemogu dočarati boje,nešto posebno ![]() |
|
![]() |
|
Našla se tu i poučna knjiga ,stoljnjak njen ručni rad i puno toga,da sve nabrajam trebalo bi mi dvije stranice,a kako je to sve
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Stvarno je kraljica...prekrasna!!!!
|
|
![]() |
|
nije to sve,ova ljepotica od danas je kraljica moje terase
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Krasno cvijeće, a i izletište. Vidim da imaš narančaste petunije, ja sam iz ove godine prvi put posadila....kako si zadovoljna njima?
|
|
![]() |
|
Hibiskus visok više od metar i pol,nisam ga mogla poslikati ima jedan cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam imala cvijetnu prijateljicu u gostima koja je prešla tri županije da mi nađe rođendanski poklon.Naravno Kamelia i njen strpljivi suprug kojima i ovim putem zahvaljujem na poklonima i prekrasnom danu.
![]() Sami prosudite koja sam ja sretnica ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566,camellia-izletište je prekrasno dva velika jezera,mnogo raznih životinja,seoski turizam.Odmor za dušu i tijelo
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće,a izletište baš zove.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uživancija je pogledati tvoje cvijetiće. Izletište mi jako lijepo djeluje sigurno si često tamo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
pozdravljam vas sa ovim ljepoticama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo izletište se nalazi 10 km od mene,nemogu da vam ne pokažem,a možda netko dobije ideju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Jaca..nema na čemu..sad znam di ću doć ubit oko od ljepote..
Veliš erbena..ih koji promašaj, al ima sličan, malo nazubljen list.. eto vidiš naučih opet nešto novo..Byee
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |