Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 87888990> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa, dobro nam došla
![]() Hvala ti što ćeš svoje gušte prezentirati na ovoj temi, jer ja ću u njima guštati i guštati. Krasne fotke, krasna okućnica, krasno cvijeće, krasan kamen i geni kameni ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dobrodošla! Imaš jako lijep vrt i prekrasno cvijeće. Veselim se šetnji kroz njega i novim fotkama.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hvala svima
Glikica, Smail, Anđelkad, Bucka 123, Dijana 7566 velika
![]() Rose girl, tebe ću ljubiti sutra
![]() Za sve ljubitelje kamena, jedna stara kamenica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro nam došla. Vidim da ću uživati u tvom vrtu!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Draga moja ovo je prekrasno! Samo nastavi, imaš ti još štošta za pokazati! |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nisa, imaš lijepu okućnicu i drago mi je da ćemo svi skupa uživati u slikama tvoga carstva. Nema smisla da opet ponavljam sliku kamenjara, ali zaista lijepo izgleda. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
To ja zovem kamenjar, kod mene se svi kameni mogu sakriti ispod tvog jednog, prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako lijepo, Nisa, dobro nam došla, ako i dalje budu ovakve slikice, ja ću uistinu uživati.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ovo je prilipo,
dobro došla i dugo ostala u našem cvjetnom društvu! |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hvala Aralija, možda je kod mene kamena i previše, ali što ću kad mi je u genima.
Štefice.n., hvala na dobrodošlici.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dobro nam došla,krasan vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58546.aspx -
|
|
![]() |
|
Hvala Bebolina, drago mi vas vidjeti u mom vrtu
|
|
![]() |
|
-
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dobro nam došla
![]() Još jedan vrt u kojem ćemo uživati
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Smail, lijepo je imati cvjetne prijatelje
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58544.aspx -
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nisa, dobro nam došla na forum, vidim imaš prekrasno cvijeće i krasno uređen prostor i okućnicu, nadam se da ćemo se dugo družiti sa tobom.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58542.aspx -
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 87888990> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |