Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 08:35
Draga Camellia sinoć nisam mogla dočekati tvoju prezentaciju sukulenata, pa se sada šetam tvojim vrtom. Super si ih smjestila i naravno dotjerala do savršenstva, sada samo još da se malo razrastu. Trava pokošena, a ima je za kositi, sada nam još samo preostaje čekati i tvoj vertikalni vrt, baš me interesira kako si to osmislila.
Što se tiče posjete, ma doći ću samo još nisam uhvatila vrijeme da dođem sama da mogu na miru sve pregledati.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:25
Ma gdje samo crpiš sve te ideje!?

smile169
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:57
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Lijepo si zamislila i realizirala te nama prikazala korak po korak svoj novi vrt sukulenata

Tvoje drveće i grmlje je divno uklopljeno u tvoju okućnicu

Hvala ti moon,znaš i sama da ideja danas ne nedostaje,ali ne stignem sve to realizirati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:00
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

oo super si to skockala draga, samo ja bih to joooš natrpala malo na gušće u sukulent garden, znam ja da ti toga imaš more Wink.

Za ostale fotke sam bez teksta, jednostavno mije divan vrt i gotovo.

Naravno da ih ima viška,samo se bojim kako će se ponašati neki jer je ovo mjesto izloženo skoro cijeli dan suncu.Zato sam i sadila manje primjerke da vidim kako će se ponašati.Ma dodat ću ih još,valjda će ostati u dobrom stanju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:02
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

smile55zgodno.....stvarno imas smisla za dekoracijeWink

Hvala ti Monna,uvijek želim nešto dodati ili bar nekim biljkama promjeniti mjesto.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:05
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Camellia sinoć nisam mogla dočekati tvoju prezentaciju sukulenata, pa se sada šetam tvojim vrtom. Super si ih smjestila i naravno dotjerala do savršenstva, sada samo još da se malo razrastu. Trava pokošena, a ima je za kositi, sada nam još samo preostaje čekati i tvoj vertikalni vrt, baš me interesira kako si to osmislila.
Što se tiče posjete, ma doći ću samo još nisam uhvatila vrijeme da dođem sama da mogu na miru sve pregledati.

Hvala ti Smail na posjeti i ja jedva čekam vertikalni vrt.Čekam sam o da se popune sve praznine da se bolje drže jedna uz drugu.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:23
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Ma gdje samo crpiš sve te ideje!?

smile169

FLORAMYE svuda po malo,ideja ima svuda,imam dosta knjiga,pa internet,nešto sama smislim.Jednom mi je jedan čovjek rekao,a završio je hortikulturu,da je bit u tome da stalno nešto mjenjaš.Kad neko drvo,grm ili velika trajnica preraste mjesto ,odmah osmisliš novo mjesto za njih.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:25
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:47
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:50
Vrt za sukulente!!! Čista 10 !!! O ostatku ne triba ni govoriti! Vidi se da si rođeni kretivac!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:52
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:52
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:54
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 09:57
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 10:00
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 10:01
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 10:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 10:04
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 10:35
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Draga Camellia prekrasni su ti klematisi, baš sam se pitala koji ti je ovo cvijet, u prolazu onako površno mi se činio kao alstromeria jer si ga ostavila nisko da cvate, sve ti je krasno. smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.