Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 131> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
|
MD, prelijep. Ne volim baš bijelu boju ali sam cvijet je super!
Cario pink nešto mijenja boju http://s1358.photobucket.com/user/Dario_Herceg/media/Cariopink2_zps55e15d63.jpg. - ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Prekrasni su vam.Moji su još mali ali se nadam da ću uspjeti ih odgojiti.
|
||
![]() |
||
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Moje "božično drvce" s 4 vrste- High voltage, Me oh my oh, Tivoli i za četvrtoga nisam iguran koji je.
http://s1358.photobucket.com/user/Dario_Herceg/media/Mojkalem_zps54252bf1.jpg. - ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Dado,izgleda da si pravi majstor.Nadam se da ćeš nam pokazati poslije kako je uspjelo.
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Potpisujem!
Mora nam tog ljepotana pokazati kad procvjeta
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
|
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
i na ovu sam temu već tri puta pokušala nešto napisati...
skračena verzija jučerašnjih neuspjelih postova: "super poklon, super hibiscusi, dado super u svakom pogledu" ![]() ![]() ![]() i evo malo da spamam sa slikama; slikano jučer ![]() |
||
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
||
![]() |
||
|
Jeeeeej, stigle iz Tajvana!
http://s1358.photobucket.com/user/Dario_Herceg/media/Taivan_zps98ff4645.jpg. - ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
|
I nakon 14 dana putovanja 2 reznice stvorile su kalus :)
Jedan izgleda ovako : http://s1358.photobucket.com/user/Dario_Herceg/media/KalusPsalm_zps92e07907.jpg. - ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
|
Ovako to izgleda s cvijetom, nadajmo se kroz koji mjesec i kod mene :)
Taiwan Psalm - ![]() - ![]() - ![]() Fox je na putu: - ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
|
A je ih smjestilo majko mila :D :D :D
|
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
|
Prekrasno,želim ti puno sreće u uzgoju.
|
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
d.s prekrasne reznice.
Koliko vidim, opasno si se bacio na uzgoj hibija
![]() |
||
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima, neka se hibiji sami hvale!
Najbitnije u svemu je ne gledati ništa kroz novac, treba raditi ono što čovjek želi, što mu najbolje ide i onda rezultat sigurno neće izostati! |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
|
Dario, sa reznicama si dobro prosao!
![]() Stefice!!! dobro ga cuvaj! Sarenolisni je prekrasan i bez cvijeta. Znas da mi vec stoji na listi ![]() Kod mene je opet sve stalo sa rastom... hibiji koji imaju korijen, neznaju dali bi rasli ili spavali. Sada jos i previse kise, svima sam morala okrenuti tanjurice naopacke, ili ih skroz maknula... a o reznicama da nepricam ili crne i propadaju ili kao neke stoje kao plasticne! Niti rastu na vrhu niti im vidim korijen...nadam se da ce se vrijeme uskoro ustabiliti da znaju da mogu rasti i cvijetati! Ovaj prijelaz iz zime u ljeto, pa sada naglo kao u jesen... nije dobar za nikoga i nicega ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |