Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 00:20
Znaci imala sam "Recht" ! Mala MicaMaca bude mamica ?!! Sad jos samo trebam MM nagovoriti a i kuma koji bi ju moral hraniti kad nas nebude tu !

Cvetek od sekice mi je prekrasan , ali ne pricam ti nist novoga !

Jedno malo srceko se primilo ali ono drugo na zalost nije ! Neznam da li je roza ili bijelo ! Kroz slucaj sam cula da ce mi M. to kupiti (stvarno nisam prisluskivala nego su on i kum preglasno pripovijedali) !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 06:19
vrt je divan, mogu si ga samo vizualizirati sad u glavi draga. Iz dana u dan sve više cvijetića, a kad se i ostalo što imaš priključi cvatnjom postaje čarolija.

smile78
belica,zagreb
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 07:51
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Glicinija je predivna, kao da je iz nekog časopisa
Baš pravo kaže kamelia, slažem se s njom. A i sve ostalo ti je predivno, uključujući naravno i pogled s tvog brega.Wink
Lipik
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:13
našetala se, nagledala, nauživala, no glicinija ostavlja bez daha zaista smile55
Neka se sve zeleni
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 15:28
Krasan ti je onaj taman geranium, a i listovi su mi baš lijepi!
Jako mi je lijep tvoj brijeg!
Wink
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 12:06

Kako bi mi dobro došao odmor na nekom mjestu lijepom poput tvoga brijega.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 13:42
uuuu pa kod tebe je fantastično ,glicinija je predivna ClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 14:09
Ja tvoj vrt obožavam. Kao prvo pogled ( gdje god ) mi je predivan. Nekako se u njemu osjećam dobrodošlom i kao da tu pripadam. Oprosti ako sam ga prisvojila....još samo da ga legaliziram i službeno će biti i moj Wink
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 11:12
kako je ovo lijepo, ja mislim da imam u plavoj boji ako je to ista biljka, neki rod hijacintusa

Wisterija je stvarno impozantna i preko ljeta krasna za sjenicu. Gledam ti laburnum , mislim da je isto formiran ko i moj , dole nisko se račva na V. Kad sam ga kupovala svi su bili tako formirani a htjela sam da ima  jedno stablo. Zaboravila sam kako se zove maca, prvi put sam ti ju vidjela na temi kućni ljubimci, baš je slatka Big smile

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 23:11
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A s druge strane stola srdašca

Da se javnem posle divne šetnjice i prijavim svoje oduševljenje ovom belom dicentromsmile64smile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 23:56
Gute Fee, nema problema za mačića, samo da nebi bilo preko zime ko sa cvećem. Ali, od srpnja može i s vama na zimovanje LOL.
Belica, je svaki dan me neki novi cvetek dočeka i iznenadi. Polako kreću i ruže u cvatnju
Ljiljus, pogled pada na šume po bregovima. Sada bagremi cvatu pa su šume bijele i mirisne.
Klimatis, sad treba čekati godinu dana da joj se opet divimo
Floramye, geranium je iz vrtlarije BB
Otok, vrata su ti širom otvorena, imam i sobu za goste pa možeš ostati koji dan da promjeniš pogled s plavog na zeleno more. Sve je tu drugačije i boja i mirisi i zvukovi.
Rosa, pokupi dječicu pa dođi, sad ima i lijepih dana
Karmen, naravno da si dobro došla, samo pazi da ne aktiviraš pravo dosjelosti LOL
Korijenko, to je scilla. A laburnum je bil jako mali kad sam ga kupila u kutijici. Imao je on par izboja od kojih nisam mogla napraviti izbor za rezidbu ili za puštanje glavne grane koja će postati deblo pa sam ih isplela. To se ne vidi izdaleka. Hoću da raste kao stabalce, a ne grm. Maca je Mala, a uskoro će se omaciti. Hoćeš malu macu?
Betty Boop, drago mi je da uživaš u šetnji po mom vrtu

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:08
I ja se malo prošetala po bregima i nauživala se, srdašca su prekrasna Clap. Lijepo je sad na bregima, znam ja to Hug
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:09
Ponovilo mi poruku, ali nema veze, tako sam se opet vratila LOL
život je more
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:12
Baš zgodno. J u tvom vrtu, ti istovremeno u mom. Ja skoknem u tvoj plavi, ti u moj zeleni.
Na vrh
Erina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Erina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:17
Srdašca su jednostavno predivna!! Wink
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:56
Erina dobro došla u cvjetno društvo, a i u moj vrtek. Nadam se da ćeš još koji puta svratiti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:02
Evo malo novih slikica
Gredicu već dugo nisam slikala. Moram susjeda nekak nagovoriti da povadi betonske stupove, tak i tak mu više ničem ne služe kad više tu nema vinograda, a meni kvare slike.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:06
Krasna je gredica, a ova zadnja slika mi je baš će-će. posadi ti uz te stupove neku penjačicu, ako ih ne bude vadio
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:08
Perunike uz put cvatu (još ne sve). Dobila sam ih puno ali još nisam gotova jer ih nemam dosta.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:12
Većina ruža ima pupoljke, a penjačica Cocktail je jedina u punom cvatu.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.