Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došla sam malo i do tebe,sad se je snijeg sigurno i otopio
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam od prve do zadnje stranice i uživala.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Blue sky, da samo znas kak me svrbe prsti, a pogotovo jedva cekam da zatopli, pa da pocnu provirivati ljiljani
![]() Camellia, slazem se, zeleno je zeleno, al bijelog jos uvijek ima dosta. Danas sam malo odgrtala ruze - bolje da nisam, jer kad sam vidla kolko ima polomljenih grana..... ![]() ![]() mali kaktus, otopilo se oko drveca i u zavjetrini prema jugu, ostalo je jos uvijek dosta bijelo. Sad se snijeg zaledil, jer je neki dan padala kisa, tak da je tezak ko kamen. Karmen, drago mi je da si uzivala.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovdje je uvijek sve prekrasno, godišnje doba nije bitno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo prijavljujem šetnjicu i ostavljam pozdrav.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila i ponovo gledala ,odusevljenje i za zelene i snezne slike,pticica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Glikica, Milica, Leona,
![]() |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Samo da
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Iako mi je pogled kroz tvoj prozor na ovu cvjetno šarenilo neponovljiv, ipak mislim da pogled na bjelinu nije ništa manje bajkovit. Još ako pucketa vatrica i soba miriše na kuhano vino... mmm... Ali ipak jedva čekam tvoje nove, proljetne slike. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Proljeće se dobro zahuktalo na bregu, skoro će i ljeto.
Bambusi rastu ko ludi, ima ih gde treba i gde ne treba Sorbaria, poklon od Camellie, se preko zime sva polomila pod teretom snijega. Sreća, pa se lijepo oporavila i divlje jagodice su počele rumenjeti kotoneaster je isto sav u cvijetu pakujaca ima posvuda, raznih boja i oblika Irisi su tek počeli cvjetati božur "Festiva Maxima" u kamenjaru Cytisus "Zeelandia" prije tri tjedna I ovaj, meni prekrasan iris je ocvao i konačno, nakon nekoliko pokušaja sa pulsatilama, ova je na moje veliko veselje obilno cvala |
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasan ti je brijeg.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo da si nas razveselila novim slikama.Bambusi su divni i onaj veliki grm cytisusa.Sigurna sam da ti je breg sad kao iz bajke.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan je tvoj breg, uživaj
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako je cytisus divaaaannn.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Eeeee, da mi se tu malo u zbilji prošetati......
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ova šetnja je bila prekrasna, samo tako i dalje da možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Carol bambusi su vam
![]() Koliko ima kako su zasađeni? |
|
![]() |
|
Ajama, hvala ti. Camellia, dođi pa provjeri. Nona, hvala, to me drži. Korijenko, je, ono je posuda za ptičice (Semeraro,Tower) Karmen, @kaktus, šetaći su uvijek dobro došli Kreos, bambusi su na ovoj lokaciji 11-12 god. Sad rastu sve deblji i viši |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
"Panoramik" je za čistu desetku!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |