Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Sve ti je lijepo,ali hoste....
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hoste su ti famozne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Petica i za hoste.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga,jeli to bijela hosta ili joj fali klorofila |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve ti je lijepo kao i uvijek. Ova bijela hosta je zaista neobična. Takvu još nisam vidjela.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Super hoste!Lijepe i neobicne,narocito bijela(albino?)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja sam proljetos kupila bijelu hostu, baš me zanima kak bu zgledala. Sad baš i nije skroz bijela, prošarana je zelenim ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kao i uvijek prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Hoste su prekrasne, biti će to odličan hostinjak!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Breg rascvjetan u u najboljem ruhu ali hoste
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Divne su ti hoste, sve jedna ljepša od druge. Za ovu sam mislila da je ona "standardna" kakvu je nakad imal svaki zagrebački vrt, a onda vidim da ima lagani tamniji obrub lista. Jako zgodno.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
vijolica
enrikova nona Smail ajama KARMEN miska Anastazija stefica.n FLORAMYE aralija anabistrica Drage moje hvala vam na posjeti mom vrtu.Vidim da se svima sviđaju moje hoste.Sve su od prošle godine,kupljene u MBM-u,bile su mali gomolji.Ova bijela je White Feather i od svih je najosjetljivija.Sporije rate,puževi odmah nju nađu i manja je rastom.Dugo mi je bila bijela,a po ljeti kad je najjače sunce,iako su posađene na sjevernoj strani,malo dobiju zelene boje. Anbistrica onu običnu sam izvadila davno iz zemlje jer su ove sa debljim listovima i puno ljepše.Nadam se da su se dobro ukorijenile i da će ove godine biti puno veće. ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo je na tvom brigu... ne znam šta bi izdvojila...SVE ... Draženova Araucaria je predivna - i ja san je dobila onaj (lipi) dan
![]() ....a eto - moran izdvojiti klematise - divni su ti.....ja san svoje prve nekidan posadila ... doVIĐENJA draga Camelija
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put kad svratim, kod tebe nešto novo! Hoste su ti predivne!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ne znam da li sam dobro vidjela ali mislim da je ono bila bijela wajgela
![]() Zečji repić je krasan, šteta da je jednogodišnji |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |