Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:59
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:58
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:55
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:54
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:51
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

oooooo pa to smo se ponovili s hostamaWink

Monna hoste su sve prošlogodišnje,možda su manje jer su posađeni gomolji,a ne već izrasle biljke.Valjda će i one zablistati ove godine.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:50
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Camellia,probaj za puzeve stavit malo piva u neku posudicu,cula san da ga vole!Ne znam da li zuju ili koju drugusmile96ali kad se naroljaju lakse ih rijesis a hoste im mozda nece biti meta<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

miska puževa kod mene nije bilo već nekoliko godina,valjda je ostao samo jedan i taj mi napadao samo ovu bijelu.Možda čak nije niti puž jer sam i jučer primjetila na njoj,ne rupe na listu nego samo smeđi rub,kao da trune od vlage.Iako kod mene nikad nema viška vlage.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:46
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Dugo ovdje nisam bila, vidim da sam puno toga propustila, al evo sad sam sve nadoknadila, Camellia jako lijepe biljke imaš: zdrave, uredne, raznovrsne......krasno !

Hvala ti Glikice na pohvalama.Kod mene su biljke uvijek lijepe dok ne počnu one vrućine.Tad je to nemoguće zaliti,a više nema onih kratkih ljetnih pljuskova da ih osvježe pa se biljke muče.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:43
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

ne znam da li sam dobro vidjela ali mislim da je ono bila bijela wajgela Big smile, nisam ju do sad vidjela....
Zečji repić je krasan, šteta da je jednogodišnji

korijenko i meni se čini da bi onaj bijeli grm mogao biti weigela.Tražila sam po netu i,ako je,mogla bi biti Snowflake.Cvijet je kao u weigele i svake godine vrlo obilno cvjeta u isto vrijeme kad i ostale wiegele.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:40
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Svaki put kad svratim, kod tebe nešto novo! Hoste su ti predivne!!!

tikvić hoste su sad krasne,a ja očekujem da ove godine ipak malo porastu ,nekako su spore.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:37
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

lipo je na tvom brigu... ne znam šta bi izdvojila...SVE ... Draženova <span style=": rgb248, 248, 252;">Araucaria</span> je predivna - i ja san je dobila onaj (lipi) dan Wink
....a eto - moran izdvojiti klematise - divni su ti.....ja san svoje prve nekidan posadila ... doVIĐENJA draga Camelija smile57

Hvala ti na šetnji 11111 mojim vrtekom.Draženova araucaria je krasna,a bolje da se ne sjetim moje koja je bila stara oko 7 god. po mojoj procjeni i nije izdržala one ljetne temp. od 40 st.A tako sam bila ponosna na nju.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 06:47
oooooo pa to smo se ponovili s hostamaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 20:59
Camellia,probaj za puzeve stavit malo piva u neku posudicu,cula san da ga vole!Ne znam da li zuju ili koju drugusmile96ali kad se naroljaju lakse ih rijesis a hoste im mozda nece biti meta
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 20:49
Dugo ovdje nisam bila, vidim da sam puno toga propustila, al evo sad sam sve nadoknadila, Camellia jako lijepe biljke imaš: zdrave, uredne, raznovrsne......krasno !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 10:10
ne znam da li sam dobro vidjela ali mislim da je ono bila bijela wajgela Big smile, nisam ju do sad vidjela....
Zečji repić je krasan, šteta da je jednogodišnji
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 09:27
Svaki put kad svratim, kod tebe nešto novo! Hoste su ti predivne!!!
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 08:46
lipo je na tvom brigu... ne znam šta bi izdvojila...SVE ... Draženova Araucaria je predivna - i ja san je dobila onaj (lipi) dan Wink
....a eto - moran izdvojiti klematise - divni su ti.....ja san svoje prve nekidan posadila ... doVIĐENJA draga Camelija smile57
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 08:30
vijolica

enrikova nona

Smail

ajama

KARMEN

miska

Anastazija

stefica.n

FLORAMYE

aralija

anabistrica

Drage moje hvala vam na posjeti mom vrtu.Vidim da se svima sviđaju moje hoste.Sve su od prošle godine,kupljene u MBM-u,bile su mali gomolji.Ova bijela je White Feather i od svih je najosjetljivija.Sporije rate,puževi odmah nju nađu i manja je rastom.Dugo mi je bila bijela,a po ljeti kad je najjače sunce,iako su posađene na sjevernoj strani,malo dobiju zelene boje.
Anbistrica onu običnu sam izvadila davno iz zemlje jer su ove sa debljim listovima i puno ljepše.Nadam se da su se dobro ukorijenile i da će ove godine biti puno veće.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 00:09
Divne su ti hoste, sve jedna ljepša od druge. Za ovu sam mislila da je ona "standardna" kakvu je nakad imal svaki zagrebački vrt, a onda vidim da ima lagani tamniji obrub lista. Jako zgodno.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 22:34
Breg rascvjetan u u najboljem ruhu ali hoste smile227bijelu nisam još vidjela, predivna jeThumbs Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,984 sekundi.