Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
tikvić ![]() Smail, hvala ti, da nisam stara kolko jesam, sad bi se i zacrvenila Anaida, samo uzivaj i dodi opet, Karmen, i ja sam pretpostavljala da bi mogao biti divokozjak, jer ima isti oblik lista kao i moj u gredici, jedino sto je puno visi, oko metar. Anđelkad, Glikica, drago mi je dA ste dosle na breg. Aralija, Floramye, 11111, hvala vam
![]() |
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
"Panoramik" ostavlja bez daha
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Panoramik je odličan a i pojilica za ptice!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kojim riječima izrazit divljenje i opisat ljepotu brega, nema ih, slike govore više od riječi, komentar je suvišan zato samo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Na tvojim panoramik-slikama se uvijek dugo zadržim, pa se opet vraćam da ih iznova gledam !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Panoramik je pun pogodak!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Taj nepoznati žuti cvijet ti je divokozjak.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Carol, i ja uživam u panorami tvojeg bregeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Carol, tek sam jutros stigla do tvog vrta, ma treba od mene do tebe dosta propješačiti, i kada sam stigla vidim da to i nije baš tako mali breg, ima tu svega i svačega. Cvijetje ti je sve odreda prekrasno, baš kao da se prelistava časopis najljepše uređenih vrtova Europe a možda i svijeta sa svim okruženjem oko tebe sve si predivno uklopila.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
"Panoramik" je za čistu desetku!!!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Ajama, hvala ti. Camellia, dođi pa provjeri. Nona, hvala, to me drži. Korijenko, je, ono je posuda za ptičice (Semeraro,Tower) Karmen, @kaktus, šetaći su uvijek dobro došli Kreos, bambusi su na ovoj lokaciji 11-12 god. Sad rastu sve deblji i viši |
|
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Carol bambusi su vam
![]() Koliko ima kako su zasađeni? |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ova šetnja je bila prekrasna, samo tako i dalje da možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Eeeee, da mi se tu malo u zbilji prošetati......
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako je cytisus divaaaannn.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan je tvoj breg, uživaj
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo da si nas razveselila novim slikama.Bambusi su divni i onaj veliki grm cytisusa.Sigurna sam da ti je breg sad kao iz bajke.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasan ti je brijeg.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |