Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 41> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Carol, tek sam jutros stigla do tvog vrta, ma treba od mene do tebe dosta propješačiti, i kada sam stigla vidim da to i nije baš tako mali breg, ima tu svega i svačega. Cvijetje ti je sve odreda prekrasno, baš kao da se prelistava časopis najljepše uređenih vrtova Europe a možda i svijeta sa svim okruženjem oko tebe sve si predivno uklopila.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Carol, i ja uživam u panorami tvojeg bregeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Taj nepoznati žuti cvijet ti je divokozjak.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Panoramik je pun pogodak!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Na tvojim panoramik-slikama se uvijek dugo zadržim, pa se opet vraćam da ih iznova gledam !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kojim riječima izrazit divljenje i opisat ljepotu brega, nema ih, slike govore više od riječi, komentar je suvišan zato samo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Panoramik je odličan a i pojilica za ptice!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
"Panoramik" ostavlja bez daha
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
tikvić ![]() Smail, hvala ti, da nisam stara kolko jesam, sad bi se i zacrvenila Anaida, samo uzivaj i dodi opet, Karmen, i ja sam pretpostavljala da bi mogao biti divokozjak, jer ima isti oblik lista kao i moj u gredici, jedino sto je puno visi, oko metar. Anđelkad, Glikica, drago mi je dA ste dosle na breg. Aralija, Floramye, 11111, hvala vam
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Carol draga , divno je na tvojem brijegu , predivno ! No , ja sam ti to rekla i kad sam bila kod tebe , tvoj brijeg je od rijetke ljepote ! A tek pogled na sve strane naseg predivnog Zagorja !
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ruza ti je prekrasna, znas li koja je?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kak je lijepi taj tvoj brijeg pravi ljepotan -jagode su sigurno slatke i sa onim posebnim mirisom - mmmm, ružina lijepota se pojačava sa ovim kapljicama na njoj super fotka
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee,
![]() Monna, hvala ti. Ova ruža je jako stara i mislim da je to, prema karakteristikama, Gloria Day, blue sky, hvala ti, dođi opet kad ljiljani procvatu, pripremili su pupoljke
![]() |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da znaš svako se malo sjetim tvojeg vrta ili bolje rečeno bregeka, ostao mi je tako u divnom sjećanju, da mi je svaki put zadovoljstvo ovako kroz slike ponovo zaviriti u njega. Posebno mjesto u mojim mislima ima baš tvoj kamenjar oko jezerca, divan je .
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ruža na zadnjoj slici je prelijepa....Veigela je isto prelijepa....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
doći ću ja i ranije samo ti stavi fotkice
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
još jedan vrt gdje sam provela ugodne jutarnje sate
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosepala sam se i do tebe malo , htjela sam vidjeti kaj ima novoga .........
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
carol gdje si-vrt je lijep i cvijetan,ali nema gazdarice s novim slikama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |