Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:40
lela.h krasni su,ne zna se koji je ljepši....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:16
Jucer sam si posla napravila i sve tegle prala i cetkala od kise, danas opet sve izgleda isto kao da ih nisam ni dirala,,, Neke hibije sam danas unjela u staklenik jer po ovoj kisi i vjetru cvijetovi jadno stoje tek par sati.  Cry
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/a2997581-hibiskusi.jpg

Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 14:13
Marta, i ja sam presretna ako mi se grancica zakorijeni ili primi kalem.
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:17
lela.h bravo, koji ste vi stručnjaci, a ja presretna ako mi se zakorjeni grančica
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:11

Jedan je i procvijetao iako ima dobar rez na sebi, nadam se da se fino zacijelio! Dario bas on ti stize!
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:08
Marta78 samo bez milosti! Smile

Neki od mojih kalema koji su ove godine jako spori,,, prve dvije ture kalema je zavrsio u katastrofi! Ali evo ovi od prije 3-4 tjedna se drze

Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 19:37
Da, morat ću to napraviti ćim prije..bit će i reznica za nove
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 19:17
Znam ja da je jako teško posegnuti za škarama dok je tako pun pupoljaka, ali ako želiš bujnu krošnju hibića i puno, puno cvjetova, druge ti nema. Možeš orezati granu po granu, ali svakako orezati.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:43
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/slike_cvijeca/59324.aspx -
Evo i mog hibića, moram ga orezati jer su preteške grane, a žao mi je pupoljaka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:09
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

bebolina tvoji su krasni, kad malo zatopli i oni se razbujaju,nećeš imati mjesta ni za jednu novu teglicu Wink
lela.h i ja držim fige da se zakorjene i svaki dan se radujem kad vidim da se dobro drže,
Uvijek se nađe mjesta za još koju teglicu ovih ljepotanaWink
Roza dupliEmbarrassed Malo ga je oštetila tuća, ali samo malo

Tropikaneri imaju pupove

Žuti dupli

Ovaj je lani zakorijenjen,jedan iz kolekcije naše drage korisnice @bromelijasmile77

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:34
bebolina tvoji su krasni, kad malo zatopli i oni se razbujaju,nećeš imati mjesta ni za jednu novu teglicu Wink
lela.h i ja držim fige da se zakorjene i svaki dan se radujem kad vidim da se dobro drže,
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:55
Evo kako izgledaju oni koji su došli nafilani hormonima, oni kojima sam oprala korijenje i koji su nakon presađivanja dobili Drin.
Malo su kilavili, ali shvatili su oni tko je tvrdoglavijiTongue

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:05
Da, to je taj. Sve sam mu grane pošteno skratila, baš je sad bujan, bujan...
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:01
Biti ce cvijetica!!!! To je onaj koji se izduzi po zimi?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:59
Ovo je moj veliki, dupli crveni.
Njega sam krvnički orezala isto kao lani.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:57
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Samo potpisujem
...i bolje ti jesmile91
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:27
Samo potpisujem
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:23
Uvijek tvrdim da je moja selendra najljepša na svijetu i da se nalazi uglu rajaLOLTongue
Probaj reči suprotnosmile61
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:19
Bebi!!!! Samo da mogu odmah bih se preselila u selendru! Pa makar bila i bez struje!
odlicne su ti!!!!
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:16
Joj draga moja, to sigurno necu reci! ipak ti zivis u boljoj klimi nego ja! Kod nas je uvijek ili ekstremno zima ili vruce! Kod tebe se i biljke ranije bude,dok kod mene miruju, a tada su najlosije reznice.... nema sanse da stvore korijen....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.