Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Arum italicum, 3 godine ni cvijeta , a onda u tazmaku od tjedan dana, 3 cvjeta !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Ne znam što izdvojiti, sve uredno i blistavo, i cvjetići, stazice, i kamen; pozdrav Međimurju
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
E pa ja onda neću hvaliti samo šaljem
![]() Jedva čakam subotu,al se ne usudim još ništa reči da mi se planovi ne izjalove |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga Free,,,cviječe ti je predivno,,,,,,Cvijeće samo cvijeta dobrim osobama,,,,zahvaljuje im cvjetom....Velika pusaa!
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dušo moja ,prošetala malo po tvom vrtu a ono susrećem raspjevanu dušu u svim prekrasnim bojama.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() Monna, ovo čudo je lupinus !! Uzvračam pozdrave Zlatnoj dolini !! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Usput budi rečeno - našla sam negdje podatak da se nekada davno svibanj nazivao i rožnjak. Baš lijepo ime. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I crveni rodić procvjetao ! ![]() Uploaded with ImageShack.us I moj kaktus garden dobio svoga Pedra ! ![]() Uploaded with ImageShack.us I novi dečki od čika Janka ! ![]() Uploaded with ImageShack.us A za sve šetaće po mome vrtu, jedan mozaik od cvjetova mojih pakujaca !! |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Fee iz svake biljke se vidi da ulažeš puno truda i ljubavi i cvijeće ti vraća svu ljubav svojom raskošnom ljepotom
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svibanj, najljepši mjesec u godini i u tvojem je vrtu najljepši!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
K tebi je uvijek, uvijek lijepo doći, draga moja Free!! Ovo su tvoje boje i ti u njima.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno cvijeće i odlične fotke,pozdrav iz Slavonije.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom i divila se svakoj slici.Sve je lijepo,ali žuta delosperma i mene je osvojila.U svakom dijelu koji si uredila vidi se tvoj trud i ljubav prema cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kak se zove ovo cudo? stvarno mi je predivan.... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasan ti je ovaj ljubičasti lipinus, a tek rododendroni!!!!
I moja- tvoja lespedeza raste, već je visoka preko 30 cm. Velika ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, drage i dragi moji, na svakoj lijepoj riječi i pohvali mojem vrtu!!!
![]() Fiki, i jedan smajlić bi me razveselio ! Nisi se morao tako mućiti sa cijelom četom !! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |