Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:28
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:27

Ova pored nikad nije imala više pupoljaka
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:25
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:24
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:23

I ovo je pupoljak stablašice
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:22
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:21

Pupoljak od ove donje stablašice
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:19
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:18
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:18
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:17
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:16
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:12

Arum italicum
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:10
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Uz dužno poštovanje svim prelijepim cvjetovima kod tebe, ja ću izdvojiti ovu ljepojku (gdje si ju nabavila?)

<table ="tableBorder" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"><t><tr ="msgOddTableRow" style="height:200px;min-height:200px;"><td ="msgLineDevider" valign="top">

<div ="msg">

</td></tr></t></table>

I mene je osvojila,samo je ona bila jedna ,a ostale po nekoliko komada u tegli.Kupila sam je u Bauhausu po 7 kn,imali su ove godine jako dobar izbor.Boja joj je u prirodi puno ljepša.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:08
Originalno poslano od člana lilie lilie napisao:

smile182Moram obrisati čelo što od šetnje a što od ljepote vrta i raznih biljaka. smile149

Hvala ti lilie.Ja cvijeće volim i nikad mi ni jedna biljka nije višak,sve posadim.Nadam se da neću napraviti šumu.Obzirom da smo vinograd sav povadili,nadam se da sam sve nadomjestila da priroda ne pati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:04
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Prošetala se tvojim prelijepim vrtom i ja se pitam kad to sve stigneš napraviti,svaka čast!Tongue

mali kaktus baš sam gore napisala araliji,a već imam dosta i kondicije pa se ne umaram baš lako.Kad imam velike radove ,obično dva puta mjesečno,imam i muške pomagače.Ne smije se samo zapustiti pa onda sve stignem.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:54
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Draga Camellia, vrt ti je jednostavno fantastičan, mnogo si truda uložila u njega i vjerujem da si zadovoljna i da svako jutro guštaš s kavicom u ruciWink. Svaka čast, prava si majstorica!ClapStar

Sve što sam željela reći rekla je R.Sara samo bi dodala, odakle tolika energija da u kratkom vremenu poslije one grozne zime, "skitnje" po Evropi , sve si stigla urediti urediti, pa ti draga uopće ne spavašWink

Na žalost,imala sam jedan tjedan prisilni odmor.Zaštekala leđa pa sam se malo odmorila,a još uvijek ne mogu raditi koliko bi trebala.Vidiš,dok me nema,previše posla se nakupi i onda to tako završi.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:53
Uz dužno poštovanje svim prelijepim cvjetovima kod tebe, ja ću izdvojiti ovu ljepojku (gdje si ju nabavila?)

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:50
Originalno poslano od člana acer69 acer69 napisao:

Imaš divne božure,Camellia.Naravno i ostalo cvijeće je krasno.ClapClap

Ovo je neki Hypericum ili griješim?

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Tako je acer69,to je Hypericum.Jako je zahvalan i lijepo izgleda.Božuri su i meni krasni,ali kad vidim koliko vrsta ih ima,žao mi je što kod nas nije tako dobra ponuda.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 21:47
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Kad god preošetam tvojim vrtom uvijek se divim njegovoj ljepoti, a i tebi koja sve stižeš održavati tako skladno i uredno

Hvala ti moon,još uvijek nekako stižem.Problem je što još nije sve gotovo,uvijek nešto sadim i presađujem na drugo mjesto.Vjerujem da kad bude završeno da ću imati puno manje posla i više uživati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,344 sekundi.