Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 21:49
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Jedva cekam "dokazni materijal"smile39<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Evo stiže miska dokazni materijal.Nisam stigla sve novitete uslikati jer kod mene još nije bilo pola sata sunčano,stalno kiša.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:41
Jedva cekam "dokazni materijal"smile39
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:40
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Camelia,preprelepe ruze imas,ni druge biljke ne zaostaje,ali stablasice su ti za 10+,stvarno sam uzivala gledajuci te divne pupoljke,a miris se oseca cak ovdeClapsmile79

Hvala ti Leona na lijepim riječima.Još su dvije procvjetale,ali stalno pada kiša pa ih ne mogu slikati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:37
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

Originalno poslano od člana belica belica napisao:

hej draga samo da ti se zahvalim za još jedno divno druženje, prije nego me Sinček spraši s kompjutera. Bilo mi je divno kao i uvijek i moram ti reći samo jedno .... Ti si divna prijateljica, kakvu čovjek samo može poželjeti . smile78

slažem se  smile79

Hvala ti puno na komplimentu 11111.I ja sam na ovom forumu stekla puno dragih prijateljica i veselim se svakom susretu s njima.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:35
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Camellia draga,ko da si mene slusala,sukulenata nikad dosta!Predivni su i obozavam ih<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Nikad dosta,pravi izraz.A tek na Flori kako je bilo izobilja.Moram sve poslikati jer ima noviteta.Upoznala sam jednog divnog kolekcionara i spremam se k njemu da vidim njegovu zbirku sukulenata i kaktusa.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:34
Camelia,preprelepe ruze imas,ni druge biljke ne zaostaje,ali stablasice su ti za 10+,stvarno sam uzivala gledajuci te divne pupoljke,a miris se oseca cak ovdeClapsmile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:31

hej draga samo da ti se zahvalim za još jedno divno druženje, prije nego me Sinček spraši s kompjutera. Bilo mi je divno kao i uvijek i moram ti reći samo jedno .... Ti si divna prijateljica, kakvu čovjek samo može poželjeti . smile78

I tebi draga moja hvala.Ne može nas ni kiša spriječiti u šetnji među svim onim cvetekima.I...baš si me raznježila.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:26
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ruže su ti prekrasne, sada je njihovo doba. Mogla bi ih satima gledati. A Topsy Turvy opravdava svoj naziv.

Hvala ti Anabistrica,a tek sad cvjetaju one najljepše.Čekam samo da ova kiša kiša prestane da ih mogu slikati.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:03

slažem se  smile79
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 18:52
Camellia draga,ko da si mene slusala,sukulenata nikad dosta!Predivni su i obozavam ih
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 18:47
belica,zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:54
Ruže su ti prekrasne, sada je njihovo doba. Mogla bi ih satima gledati. A Topsy Turvy opravdava svoj naziv.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:38

Echeveria runyonii "Topsy Turvy"
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:36

Ovo je jedan novi,listovi su kao echeverie nodulosa,a stabljika je kao u crassula ili seduma.Valjda će je netko prepoznati
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:34

Malo sam zatajila sa sukulentima pa evo jedne krunice sa cvijetom
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:32
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:31
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:30
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:29
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:29
Sanjat cu ove ruze,sigurno!smile73Jednu sam ubrala na gromaci (zidu)u setnji,Tea-divlja ruza.Nije ko tvoje ali me veseli.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,719 sekundi.