Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 319> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Ovo je jedan novi,listovi su kao echeverie nodulosa,a stabljika je kao u crassula ili seduma.Valjda će je netko prepoznati |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() Echeveria runyonii "Topsy Turvy" |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Ruže su ti prekrasne, sada je njihovo doba. Mogla bi ih satima gledati. A Topsy Turvy opravdava svoj naziv.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
hej draga samo da ti se zahvalim za još jedno divno druženje, prije nego me Sinček spraši s kompjutera. Bilo mi je divno kao i uvijek i moram ti reći samo jedno .... Ti si divna prijateljica, kakvu čovjek samo može poželjeti .
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Camellia draga,ko da si mene slusala,sukulenata nikad dosta!Predivni su i obozavam ih
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
slažem se
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti Anabistrica,a tek sad cvjetaju one najljepše.Čekam samo da ova kiša kiša prestane da ih mogu slikati. ![]() |
||
![]() |
||
|
I tebi draga moja hvala.Ne može nas ni kiša spriječiti u šetnji među svim onim cvetekima.I...baš si me raznježila. ![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Camelia,preprelepe ruze imas,ni druge biljke ne zaostaje,ali stablasice su ti za 10+,stvarno sam uzivala gledajuci te divne pupoljke,a miris se oseca cak ovde
![]() ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Nikad dosta,pravi izraz.A tek na Flori kako je bilo izobilja.Moram sve poslikati jer ima noviteta.Upoznala sam jednog divnog kolekcionara i spremam se k njemu da vidim njegovu zbirku sukulenata i kaktusa. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti puno na komplimentu 11111.I ja sam na ovom forumu stekla puno dragih prijateljica i veselim se svakom susretu s njima. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti Leona na lijepim riječima.Još su dvije procvjetale,ali stalno pada kiša pa ih ne mogu slikati. ![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Jedva cekam "dokazni materijal"
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo stiže miska dokazni materijal.Nisam stigla sve novitete uslikati jer kod mene još nije bilo pola sata sunčano,stalno kiša. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Nije sa Flore,ali je novo,od jučer.Na ovo mjesto dolaze mačke i vidi se kako ostavljaju ružne tragove.Stavila sam ovo cvijeće nadajući se da će ih spriječiti.Ili neće... |
||
![]() |
||
|
![]() Slikala sam da se vidi što sam posadila,malo seduma,sempervivuma,sukulenata.... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Zanimljive su ove posude za cvijeće.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |