enkaustika-ajamina zabava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Peglaš li peglaš i ono slika a ja kad peglam ili izgori košulja ili se stvore nabori na rukavima a da ne kažem da crta na hlačama je dupla, šala mala draga predivno stvaraš i oduševljavaš me sve više
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tu sam često ali se ne oglasim, pa red je da te i ja pohvalim
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ah draga ajama, nisam pojma imala o ovoj tvojoj peglaonici, predivna umjetnička duša, sve sam u tren oko prelistala, a sada moram ići stranicu po stranicu pooolako. Od početnih stranica pa do kraja sve ti je prekrasno ali nekako ove slikice pred kraj dobivaju trodimenzionalni izgled. Neopisiva kreacija i ljepota se ogledava ispod tvoje peglice, gdje samo dobivaš inspiraciju za ovakav rad. Doista slike vrijedne divljenja.
![]() ![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajama, svaki put kad svratim sve si bolja....svaka cast...predivno!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
"noćna" kolekcija.
pa, moćna je..... na neki poseban način osvaja. I još kažeš da nisi umjetnica! A šta ćemo mi kad te ameri ukradu???
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ove slike su isto lijepe......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjeće kakav slikar.uzmeš peglu i drljaš
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ti pravi slikar,prelijepo
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blago tebi kad peglaš košulje.mene jednom unučić pita zašto ne peglam veš već ti je došlo do kvake .kutija puna ko sladoled
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja peglam košulje, majice, hlače, ono drugo da i ne nabrajam a ti slike i onda kažeš da nisi umjetnica što se za mene ne može reći, umjetnica i te kakva si ti
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |