Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 64> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe se uvijek ima što vidjeti. Sve mi je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno i uredno, a orhideje su ti ljepotice.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Jutros sam prošetala stranicama tvog vrta i oduševila se lijepom okućnicom, rascvjetanom terasom i krasnim biljkama. Uživam kada mogu vidjeti okruženje u kojem biljke rastu, kada mi slike dočaraju cvjetne stazice i provedu lijepim vrtom kao što je tvoj. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jaco, preeeeeeekokrasno mi je kod tebe sve, baš sam uživala, onako pravo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Vidim da je kod tebe pravi vatromet boja,sve je lijepo rascvijetano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Baš sam sladak,izgleda da se voli igrati skrivača. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasno si složila surfinije a ostale cvijetke su super
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jaco, prekrasno je kod tebe, rascvjetano ko u bajci, pravo proljeće u punom zaletu
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Hvala ti orhideje obožavam ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Draga moja,ma ja se trudim uloviti druge ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samo ti šetaj,uvijek si dragi gost ![]() |
|
![]() |
|
E moja Glikice,drago mi je da si uživala,samo ti svrati ![]() |
|
![]() |
|
Kamelia a kako samo miriši, ![]() |
|
![]() |
|
Predivne jesu,vidjeti ćemo kako će podnositi ove vrućine ![]() |
|
![]() |
|
![]() [/QUOTE Draga moja znam da voliš kamenje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Natalija,trudim se boriti protiv puževa dosta su mi cvijeća pojeli,ali nadoknadim ja to ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da si provela jutro u mojem skromnom cvijetnom društvu.Jutra su mi najljepša ,mir tišina i miris cvijeća. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |