Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 15:39
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Zaklonjeni od kise i vjetra Smile

PrekrasniClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 08:11
Zaklonjeni od kise i vjetra Smile

Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 17:49
Nina ja perem sve koje kupim, tako da mi 2 od 3 prezive, imas pravo i onda dugo traje da se oslobode hormona. , ali bar se mislim sve sam pokusala da ih ocuvam, neki su mi sada ljepe biljke i nitko nebi rekao da su iz cvijecerne i da s bili naguzvani od hormona. Hormon je gadan a ja tvrdoglava smile156
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 16:39
Ma ovi tretirano hormonom su gotovo nemogući za sačuvati. Ništa tu ne pomaže ispiranje korijena...Oko njega treba titrati 2-3 godine, i tek onda počne rasti, inače se cijelo to vrijeme smanjuje i jako je osjetljiv na sve. Jedino ako ga baš hormon slučajno nije pogodio u punoj mjeri, ima šanse da se ranije prene i počne rasti.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 08:21
Najavili su da bi se vrijeme trebalo sada stabilizirati, ja nisam sve unosila a sada vidim na tropskima crne fleke od vlage po vrhovima... a imam osjecaj cim si napravim posla i unesem sve unutra da ce zasijati sunce    a zemlja u posudama je vec tjednima konstantno mokra...
A naseg cvijecara ni kroz godine nemozemo nagovoriti da krene obiljezavati sta ukorijenjuje
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 08:07
Lela,nemam pojma koji je,ako bude sunca danas bi se mogao otvoriti,znaš da naš cvjećar ne obilježava šta ukorjenjuje pa nikad ne znaš šta kupuješ.
Dobro je kako su drže, danima je kiša padala po njima i bilo jako hladno.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:16
Bebolina kod tebe hibiji nemaju pauze
Stefice ljepo se drze pupovi! Jeli to sto kazu narancasti dupli? (Ja ga zovem boja breskve?)
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 16:51
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 01:04

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 01:04

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:24
Ovaj sitnijeg lišća je ovaj
A ovaj krupnijeg lista bi trebao biti žuti. Znati ćemo za koji dan kad se prvi pupoljak otvorismile79
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 07:06
Odlocno se drze Bebolina! A ova dvojka u autu mi lice na narancaste jesu li? krupnijeg i sitnijeg cvijeta...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:09
Ovo je rezultat tog pranja...Thumbs Up
Trebalo je vremena, ali meni je najbitnije da krene u pravom smjeruWink
i ovaj

A ovo su noviteti ...
Počasno mjesto na putovanju domaTongue
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 21:44
Trebalo bi.... to moras sama odluciti i biti jako pazljiva kod pranja jer oni zapravo nevole da im se dira korijen. Pogledaj na stranici 77 kako je to napravila nasa Bebolina! I ja bih se trebala natjerati da uvijek kod takvih radova imam fotic sa sobom... ali sam za to ljena...
Bebolina
Na vrh
sandrak View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 11:07
Lela.h koliko sam skužila ,treba svu zemlju maknuti s korjena?Imao je puno pupoljaka,ali je sve otpalo,koliko vidim da će biti novih pupoljka
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:25
Sandrak, mozes ga presaditi odmah samo u malo, (broj vecu posudu). Vidim da ima malih pupova moguce je da ce ih odbaciti,. Bilo bi dobro posto je jako pod hormonima da mu operes korijen od te zemlje,vali ni to nije garancija da ce ti se izvuci. njega imam i ja uz sav trud cmoljio je tri godine pod utjecajem hormona, i tek cetvrtu krenuo pravo rasti.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:18
Osice, Stefice kako koji procvijeta trcim van i unosim ih unutra. Da se bar vrijeme smiri...Hvala Nina, primio mi se na dvije podloge, i meni se jako svidio!
Na vrh
sandrak View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 08:47
 -

evo i mog hibijaTongue,uspjela sam ga poslikati prije nego je odbacio cvijet

Kada se može presaditi u veću posudu?

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 22:02
Lela, cestitam na primljenom kalemu od Silver Memories. On je doista poseban!
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:44
Prekrasni su,tako maleni i već cvjetaju. Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.