Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Nina ja perem sve koje kupim, tako da mi 2 od 3 prezive, imas pravo i onda dugo traje da se oslobode hormona. , ali bar se mislim sve sam pokusala da ih ocuvam, neki su mi sada ljepe biljke i nitko nebi rekao da su iz cvijecerne i da s bili naguzvani od hormona. Hormon je gadan a ja tvrdoglava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ma ovi tretirano hormonom su gotovo nemogući za sačuvati. Ništa tu ne pomaže ispiranje korijena...Oko njega treba titrati 2-3 godine, i tek onda počne rasti, inače se cijelo to vrijeme smanjuje i jako je osjetljiv na sve. Jedino ako ga baš hormon slučajno nije pogodio u punoj mjeri, ima šanse da se ranije prene i počne rasti.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Najavili su da bi se vrijeme trebalo sada stabilizirati, ja nisam sve unosila a sada vidim na tropskima crne fleke od vlage po vrhovima... a imam osjecaj cim si napravim posla i unesem sve unutra da ce zasijati sunce
![]() A naseg cvijecara ni kroz godine nemozemo nagovoriti da krene obiljezavati sta ukorijenjuje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lela,nemam pojma koji je,ako bude sunca danas bi se mogao otvoriti,znaš da naš cvjećar ne obilježava šta ukorjenjuje pa nikad ne znaš šta kupuješ.
Dobro je kako su drže, danima je kiša padala po njima i bilo jako hladno. |
|
![]() |
|
Bebolina kod tebe hibiji nemaju pauze
![]() Stefice ljepo se drze pupovi! Jeli to sto kazu narancasti dupli? (Ja ga zovem boja breskve?) |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj sitnijeg lišća je ovaj
![]() A ovaj krupnijeg lista bi trebao biti žuti. Znati ćemo za koji dan kad se prvi pupoljak otvori
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je rezultat tog pranja...
![]() ![]() Trebalo je vremena, ali meni je najbitnije da krene u pravom smjeru
![]() ![]() i ovaj
![]() A ovo su noviteti ...
![]() Počasno mjesto na putovanju doma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Trebalo bi.... to moras sama odluciti i biti jako pazljiva kod pranja jer oni zapravo nevole da im se dira korijen. Pogledaj na stranici 77 kako je to napravila nasa Bebolina! I ja bih se trebala natjerati da uvijek kod takvih radova imam fotic sa sobom... ali sam za to ljena...
![]() Bebolina ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sandrak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Lela.h koliko sam skužila ,treba svu zemlju maknuti s korjena?Imao je puno pupoljaka,ali je sve otpalo,koliko vidim da će biti novih pupoljka
|
|
![]() |
|
Sandrak, mozes ga presaditi odmah samo u malo, (broj vecu posudu). Vidim da ima malih pupova moguce je da ce ih odbaciti,. Bilo bi dobro posto je jako pod hormonima da mu operes korijen od te zemlje,vali ni to nije garancija da ce ti se izvuci. njega imam i ja uz sav trud cmoljio je tri godine pod utjecajem hormona, i tek cetvrtu krenuo pravo rasti.
|
|
|
|
![]() |
|
Osice, Stefice kako koji procvijeta trcim van i unosim ih unutra. Da se bar vrijeme smiri...Hvala Nina, primio mi se na dvije podloge, i meni se jako svidio!
|
|
|
|
![]() |
|
sandrak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
-
evo i mog hibija ![]() Kada se može presaditi u veću posudu?
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Lela, cestitam na primljenom kalemu od Silver Memories. On je doista poseban!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Prekrasni su,tako maleni i već cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |