Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Povrtlarci gdje ste ? Što ću danas sama biti u kafiću?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Okey...Laku noć"
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Fiki ne mogu ti odgovoriti u pp, prešla sam limit....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da , ali još ti je rano za zaperke, oni se uzimaju tek idući mjesec....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Morao sam danas obaviti većinu posla..........ali nisam ni upola...:/......inače ovih dana putujem u Zagreb!
![]() |
|
![]() |
|
KORIJENE,Isključivo,,,a nekaj i pelcam.....! Uskoro če im trebati kidati zaperke!
|
|
![]() |
|
Fiki, to presađivaš ukorijenje biljke ili pelcaš iz reznica?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne,,krizanteme obožavam,,to mi je više zabava....u prirodi postoje samo bijele i žute boje....ovi današnji hibridi mi nisu nekaj.....više volim ove svoje baš "starinske" ....kojima je porijeklo staro 40 god. i imaju prelijepp miris....sadim ih u saksije!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Eto ja sebi umislila one mi nakotile musice
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
fiki jel to uzgajaš za prodaju kao anđelkad
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ne Pustilka, totalno si u krivu ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pijem fildžan kave....i dovršavam baklavu! Danas sam presađivao krizanteme! -Radi se o onim starinskih krizantenama....bijelim i žutim...."
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
fiki šta to radiš u ovaj kasni sat
|
|
|
|
![]() |
|
Lijep pozdrav svima....kaj se dela? kod mene radno! :/
|
|
![]() |
|
Ajama ja mislim da je od njih slabe koristi, teško da će one jesti kakve kucke ili crviće, sjećam se dok sam bila doma kod mojih, svrake bi redovito krale jaja i male piliće...a ni vrane nisu puno bolje. Čim se posije kukuruz i samo nek krene, taman kad je na klicama, te beštije dođu i iskapaju naklijalo zrnje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
baš vam hvala.uh što sam naivna.prevesla me obična svraka.svrako jedna....
|
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
samo tako potjeraj ih da ti ne jedu po kupusu
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pustilka i svrake i vrane su užasno dosadne ptice i gledaju samo gdje mogu napraviti kakvu štetu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |