Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 06:38
Baš sam se našetala tvojim lijepim vrtom. Stvorila si pravo umjetničko djelo.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 00:08
Tu kod tebe mi je uvijek lijepo. Ti radiš, a ja uživam u rezultatima tvoga rada Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:13
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

wau predivne panoramske slike, kamenjar, acer ne zna se šta je ljepše. Je li ti miscanthus zebrinus  ikako cvjetao.

Hvala ti josipa,a čitajući tvoj post sam greškom ponovila sliku zebrinusa.Nije cvjetao jer je posađen tek prošle godine,možda ove iznenadi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:10
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:09
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:08
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:05
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:05
wau predivne panoramske slike, kamenjar, acer ne zna se šta je ljepše. Je li ti miscanthus zebrinus  ikako cvjetao.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:04
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:03
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:01
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:59
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:58
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:57
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:55

Evo malo zelenih panoramskih jer ako ova vrućina nastavi ništa se skoro neće zeleniti,kao i prošle godine( a da mi se i Horti bolje snađe u šetnji)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Draga moja, kod tebe se može nego uživati. Neznam što je ljepše , rascvjetani breg bez trunke trave ili sukulenti koji su ljepši od ljepšega, već rekoh kod tebe je cvijetna bombasmile55

Draga moja,sjeti se kako smo ti i ja skupa počele sa sukulentima,obilazeći tržnicu i okolne cvjećarne.A travu sam danas skoro svu počupala,ostalo je još malo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:49
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Bila san opet kod tebe jer tvoja kolekcija sukulenata me vuce smile75prelijepi su!<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Kolekciju sam svu dovela u red,presadila,složila na police,a nešto i oko njih jer opet ne stanu,a sad mi treba puno vremena da ih sve zalijem.Ali lijepi su mi,stvarno uđu pod kožu.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:46
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

predivan vrt, jos ljepsi ruzicnjaksmile71.....samo bih zamolila ako nije problem da se uz ruze napise i naziv pojedine, jer na taj nacin mi ljubitelji ruza mozemo pratiti kako one koje nemamo izgledaju "neušminkane" , kao recimo one sa slika pojedinih uzgajivaca....hvala ti jos jednom na uzivanju u setnji tvojim carstvom....

Hvala ti Monna na komplimentu.Ruže sam pisala nazive koje sam ja kupila,ali sam ih dosta zatekla oko drvene kućice tako da im ni ne znam ime.Dvije stablašice su kupljene bez deklaracije,a nekoliko ruža potpuno krivo ime(kupila sam bijele,a one roze i crvene) pa ti znaj.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,188 sekundi.