Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 85> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne samo da je lijepo već je prelijepo, toliko prostora a tako skladno uređen, vidi se da se je trud isplatio,jer slike govore puno više od naših riječi ,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Evo me opet da pohvalim tvoje Bozure,prelepi su.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
kod naše ane ne može drugačije biti nego prekrasno....
božuri su
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jutro sam provela u tvome vrtu bilo je predivno, uživala sam
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Monna, možda mreže ne izgledaju loše ali kompliciraju mi kretanje po vrtu. Sad i ružičnjak i povrtnjak imaju "radno vrijeme" odnosno sate otvorenih vrata
![]() Triša, drago mi je da ti se sviđa i da sam te razveselila Aralija, trudim se, trudim, a takve pohvale su mi veliki poticaj Leona, najljepši bijeložuti mi je preko zime uginuo, ne znam zašto Ljiljus, može, može ali se to ne slika ![]() Bromelija, još kad mi narastu močvarci koji su sada tek vidljivi ... ![]() Svim svojim posjetiocima zahvaljujem na pohvalama i šaljem
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasni su ti božuri!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo malo pa idem gledati kaj si opet novoga lijepoga napravila ! Radi mreza nemoj biti tuzna , sigurno , skrivaju lijepi pogled na ruze i kupine (?) , ali , uzmi to kao nuzno zlo , srnice su lijepe i drage ali ne i onda kad radiju stetu !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Floramye, hvala
![]() Gute Fee, ma nisam tužna zbog mreža, navikla sam na takav pogled. Ali, ne mogu sve ograditi pa bezobraznice jedu ono kaj nisu nikad prije. Mogu one biti lijepe i drage ali me ljute. Sad imaju kaj jesti i bez mog vrta, neka ostanu u šumi gdi im je i mjesto.
|
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Već me dugo nije bilo kod tebe, stvarno je sve više neg lijepo! Onu coctail ružu bum moral uzet koju reznicu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da se prijavim,bila ponovo i uzivala u setnji...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj kaj mi je lijepo na tvom bregu nemaš pojma :)))))
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medo, drago mi je da si svratil i da ti je lepo kod mene. Za cocktail ne brini.
Leona, uvijek si mi draga gošća
Konte, samo ti dojdi, možeš i za praf
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Malo sam te pohodila i vidim da ti srne opet gostuju. E, pa sram ih bilo!
S druge strane, očito im se tvoj vrt baš jako sviđa, pa se osjećaju kao kod kuće.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ovaj vrt volim da svratim i nadam se novim slikama
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga anabistrice, posvuda te ima, kad samo stigneš sve napraviti, lijep dio zagorja u tvom carstvu, ova lizimahija mi je prekrasna.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni sad lizmahija cvate, dala mi je Carol sadnice.......nisam ni znala za tu biljku do onda a sad sam baš sretna da ju imam, jako je lijepa i žuta je
![]() Moram ju na jesen preselit jer ste mi ti ili Carol rekle (kad ste bile kod mene)da se jako širi pipcima i da treba dosta mjesta |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne sličice si nam pokazala,već sam ti mislila pokucati na vrata.I mene je lizimahija očarala,posebna je.Nadam se da se hladiš ispod glicinije.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |