Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 282> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I slikice a i filmic pokuzuju uvijek iznova tvoju veliku ljubav prema cvijecu !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo za filmić!
kao da sam bila kod tebe! ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasan filmić, jako dobra ideja ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepo, jako lijepo, zamirisalo je do Hercegovine |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zadne fotke s prethodne strane su
![]() U filmiću sam uživala, predivan za vidjeti, no tako lijepo smirujuć ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Pune četiri minute bila sam sva naježena od slike i zvuka.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Slavuj,ovim filmicem si mi docarala stvarnu opipljivu ljepotu svog vrta i cvijeca u njemu punog zivota, dok mu vjetric njise latice a pcelice i onaj "bubac" vrijedno skupljaju pelud i nektar ja mogu zamisliti opojne mirise ljiljana i ruza i osjetiti mekocu trave pod bosim nogama
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa ovo je predivno!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja sam na forumu nova i nalazim se na skroz drugom kraju Ljepe naše, a za Vaš vrt mogu reći da je stvarno prekrasan, ja nemam riječi za to. Samo pohvale za sve što ima u njemu. Kako ste ga samo složili. Ja to neznam i nikad neću uspjet. To je za mene prava umjetnost. A slike su vam čista fantazija. A samo trud koji ulažete u njega. Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Monna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti na "podršci" zbog mojih savjeta iako mi nije važno što netko napiše ili misli. Ja sam zamislila da moja tema bude baš takva kakva je,i sretna sam što sam to uspjela. U riječi koje pišem i slike koje stavljam sam utkala puno sati svog života i puno truda i ljubavi. I....sve mi se vratilo....sedmerostruko! Sve na ovoj temi je samo moja želja da prenesem ljepotu u kojoj uživam i podjelim mir koji nalazim na stazicama u svom vrtu Drago mi je ako sam u tome uspjela i ako sam nekoga potakla da stvori takav vrt. I još uvijek prelistavam knjige o cvijeću, donosim iz knjižnice svaku novu koja se pojavi, gledam "vrtlaricu" i i uživam u svakoj drugoj emisij o prirodi. ![]() |
|
![]() |
|
draga blu,hvala
očekivala sam te među ljiljanima i taj cvijet povezujem stobom ![]() |
|
![]() |
|
dadinice draga, hvala, ovaj kukac, kojem bih voljela znati ime, mi je najdraži posjetitelj u vrtu. stalno je u pokretu i trebalo mi je dugo da ga "ulovim" u ovakvom položaju. najzanimljivije mi je što svoje dugačko rilo,dok leti, smota u spiralu. |
|
![]() |
|
![]() možda samnom nešto nije u redu ali u zadnje vrijeme mi svakodnevnica donosi puno čudne i negativne energije, puno događaja me iznenadi i razočara. smeta mi neiskrenost, tužni događaji, uništavanje prirode koja nam se osvećuje i to ne zato što je osvetoljubiva nego što smo je mi sami na to natjerali svojom pohlepom i što se sve pretvorilo u "meni treba". drago mi je kada me posjete iskrene osobe kao što si ti, kada za porukom koju napišu ostane trag pozitivne energije koju jako dobro osjetimo i ja i moje cvijeće. sretna sam što sam jutos kod tebe na terasi vidjela da još postoje ljudi koji osjete tajanstvenost noći punog mjeseca, što si svojim prelijepim slikama taj osjećaj podjelila s nama. ja sam tu noć osjetila kao da sam bila tamo....i uživala! ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo i ja malo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Leona
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdoznanko, hvala! posebno mi je drago da ti se svidjela,kako si ju lijepo nazvala, moja mala oda o najduljem danu u godini. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |