Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 37>
Korisnik
Poruka
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:30
ja sam danas uspjela uhvatit dvije na trubi, s apetitom sam ih zgnječila, danima ih lovim smile224
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 23:01
mene i skakavci more
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:01
moon mislim da skakavci kupe nekakve bube.kod mene ih ima,ali nisam primjetila da oštećuju list
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 12:25
ajama, kod mene jedu listove i još jedu i listove rododendrona(taj list obožavaju), malo su i na kameliju prešli, a i hoste, ma ne znam što da im radim, s čim da tretiram?
Ajama, jesi li sijala one sjemenke bijeloga ? Da li je što niklo?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 13:51
moon sijala sam i niklo je.nadam se da će ostati preko zime
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 15:37
super, znači ipak sam, ovaj puta, uspjela pravo sjeme sakupiti Ma opstat će, pa kod tebe sve opstaje pa će i on
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 07:45
Jedan od mojih močvaraca odlučio da me obraduje prvim ovogodišnjim cvijetom,

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 09:22
tikvić-šokirana sam.zar već.da li je to roza kao zvončić
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 10:48
I mene je iznenadio, nisam ga još očekivala. Slikala sam ga jutros na brzinu, kad sam pošla na posao. Uslikam ga ponovo danas, kad dođem kući!Do tad će se cvijet potpuno otvorit. Ni ja ne znam koje je točno boje, jer mi cvijeta prvi put.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 11:42
presladak je.....cuvaj ga...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 12:12
tikvić, predivan je, i moj crveni tek što nije!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 21:09
ja tek popodne skužila da mi je procvjeto

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 07:20
Daivan je Antonija!!!
Znači sezona močvaraca je počela!!!!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 08:27
da počela je! jutros sam vidjela da je pun cvijetova. žurila sam na poso, nisam ga uslikala!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 17:31

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 20:37
antonija ovi su stvarno za pravo poćeli
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 23:38
Vec duze vrijeme gledam ove vase prekrasne mocvarce i danas sam konacno i ja se docepala jednog, tamno crvenog. Nema niti jedan otvoreni cvijet, ali je pun pupoljaka. Bas mu se veselim.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 23:45

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 08:50
Kod mojih se isto naziru neki još sada sićušni pupovi.... Veselim se i ne mogu dočekati......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 14:39
bebolina.svaka čast već procvijetali,ali to je morska klima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.