Alyssum...ili...kako ga pobrkati sa iberisom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 ljudi 100 ćudi
![]() a o ukusima se ne raspravlja ![]() p.s. moja je bila bijela, ovu rozu/ljubicastu boju sam vidjela, a čula sam da ima i žutih |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
lijepa biljka ali ja ne podnosim njen miris tako da sam ju skoro iskorovio jer mi se bljuvalo od njega........žao mi je
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
obožavam je
![]() a kako tek miriše... ![]() obično je sade u vrt uz rubove pa se i ne ide toliko za tim kako miriše jer je prenisko - dok se ne počne čupkati oko nje ja sam je jednom imala na ogradi balkona, bliže nosu i oduševljavala me svaki put kad bi izašla na balkon |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slažem se s andreom!
Imam i ja zaj cvijet, jako mi se sviđa, lijepo cvate i dugo traje! Ako nekome treba sjemena, samo nek mi se javi, imam ga podosta!
Hvala iris!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i ja sam dobila sjeme a nisam znala kako se zove...prekopala sam 100 stranica na internetu....al našla sam
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Iris, baš si me razveselila... To je biljkica koju imam, a nisam znala ime, obožavaju je leptiri!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Latinski naziv: Alyssum Narodni naziv:rušeljka-kamenita trava-gromotulja Sadnja: Visina: niska biljkica...10-20 cm Oblik: Cvjetanje: 5-7 mjeseca Boje: bijela,roza,ljubičasta
Razmnožavanje: sijanje u vrt kad prođe opasnost od mrazeva Prihrana i zaštita: nezahtjevna Položaj:sunćan Temperatura: Vrt ili posuda:vrt,kamenjar Ostalo: orezivanjem ocvalih cvjetova potičemo novi cvat |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |