Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepooooo,lepo,hortenzije Budleje....ali Hemarokalisi
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepo i rascvjetano je kod tebe; žuta buddlea je zanimljiva, s cvijetom kao u lantane |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
Ne znam kaj se događa, slike mi odu "u kockice". Na kompu je sve u redu ali kad ih prebacim u Galeriju CIF-a nekaj se pobrka. Ipak ću staviti još koju.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milice, ocvale ruže režem niže, kod prvog lista koji je okrenut prema van, tako je novi izbojak čvrst i ruža veća.
Fiki, ove sam godine krizanteme na vrijeme skratila da ne budu "golih nogu". Još su daleko od cvatnje, čekaju svoje vrijeme.
Kamenjar, ruže su ko Ajfelov toranj. Kad dovršim rezidbu, krećem iz početka.
Niho, nadam se da ćeš opet svratiti.
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja s e baš ovdje nauživa......predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bome si se narezala ocvalih ruza ,ja isto kidam ruze rukama jer mi onda prije potjeraju nove pupove ,kidam ruzu na prvom cvjetnom zglobu od uvelog cvijeta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kakve su ti krizanteme ove godine?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Negdje sam pročitala da se ocvale ruže ne režu nego kidaju i to kod prvih listića poslije ocvale ruže. To je vrlo lako otkinuti, odlično pukne i ja tako radim pa iz toga mjesta rastu novi pupovi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monstera, mogu iduće godine ostaviti sjeme ukrasnog luka da dozrije pa ti poslati da probaš sijati. Možda uspije.
Kamenjar, uvijek si mi dragi gost u mom zelenilu, a ja uživam u tvojim kaktusima na jugu.
Blue sky, imaš pravo, nekak sam se ulijenila šta se slikanja tiče. Budem se popravila, čpr.
Dadinica, ima lizimahije za izvoz, čujemo se kad opet dođe sezona sadnje i presađivanja.
Milice, volim te vidjeti u svom vrtu, dođi mi opet.
Camellia, rado bi da prošećeš i zapravo.
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opet sam ti prošetala i naravno vidjela divne slikice,posebno Aliuma i kadulje.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala i uživala .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zbilja Ana, prekrasnog cvijeća imaš! Nemoj škrtariti na slikama.
Lizimahija je posebno lijepa.... ide na spisak mojih želja!..... nešto se mislim - ima li tom spisku kraja?? Pozdrav tebi i tvom prekrasnom vrtu!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ana puna si cvijeća ali nam nekako na kapaljku pokazuješ te ljepote -hajde nemoj se ljeniti
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nauzivala sam se setajuci po tvom vrtu...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Probaj pratiti hoće li imati sjeme...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |