Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 23:01
Nakon podužeg vremena svratih a ono imam što vidjeti. Zar se još nisi umorila, pa i vrućine su došle a ti ko pčelica Maja, samo ne s cvijeta na cvijet, već s jedne akcije (naravno s lopatom) u drugu. Draga moja tvoj breg prerasta u botanički vrt . Blago ljudima koji imaju pogled na tu ljepotusmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:58
Uvijek rado prošečem po tvom vrtu,uvijek nešto novoga ima,sviđaju mi se ovi rubniciTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:57
Jako ti je dobra ideja za sprječavanje rasta korova u cvjetne gredice. Vidi se da ste se naradili ali rezultat je za 10. Baš je efektno, a k'o što kažeš, vjerujem da će biti i praktično za održavanje travnjaka. Thumbs Up
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:39

Wow stvarno ste se naradili  smile58 !
Čuvaj ruke, nemoj pretjerivati, jer kad ti ruke jednom počnu štrajkati i otkazivati kao meni onda bude kasno  Unhappy.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:29
niho i moon hvala vam na šetnji.Ostatak ću slikati sutra kad sve bude gotovo.Ostalo je još puno zemlje navesti s jedne i druge strane palisada,izvaditi osušene grmove i onda staviti malč.Nadam se da će mi ruke izdržati,a temperature bar malo pasti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:25
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:24
svka vam časttttttHug
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:24
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:23
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:22
Kod tebe draga, uvijek neke lijepe novosti, svaki put se unaprijed veselim ulasku u tvoj vrt
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:22
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:21
božanstveno...Wink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:21
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:19
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:18
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:17
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:16
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:15

Počeli smo uređivati rubnjake oko svih cvjetnih gredica zbog korova koji stalno raste unutra,nadam se da će ovako biti lakše održavati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:11
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Draga Camelia, šetajući tvojom cvjetnom oazom koja mi je prelijepa i uvijek nepredvidiva jer me često iznenadi posebnim primjercima cvijeća, puno puta pomislim kako bi oaza izgledala da je još veća. Kojim bi se primjercima sve kitila, dokle bi sve vijugave stazice doprle  ... zaista mi je svaka posjeta tvojoj oazi dodatni poticaj ze uređenje mog doma. Heart

Znaš da sam i ja razmišljala što bi posadila da je okućnica veća.Naravno,već sam imala nekoliko varijanti,vjeruj mi,ne bi bilo prazno.A stazice su upravo ,neke u izradi,a neke u planu.Veseli me da ti mogu pomoći svojim uređenjem.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2013 u 22:08
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Volim prošetati tvojim carstvom.... nauživam se ljepote!
Vidim imaš phygeliuse.... meni nije uspjelo sijanje (opet), tako da ću morati odustati, od sijanja mislim.Wink
A njih ću pokušati negdje naći.... nadam se.

Onaj žuti cvjetić... mislim da je lysimachia congestiflora.

Dobro si ID onaj cvjetić, lysimachiu,meni je jako lijep.Phygelius sam tek nedavno posadila pa je još mali,ali valjda će dovoljno narasti i za podijeliti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.