Ranč bez konja i ograde |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 23:26 |
predivno al ova lezalka je super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gotov da se čuje mir, tišina spokoj pa kako onda ne uživati u tome ......
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Idilicno!
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Jednostavno savrseno!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivno kuca iz mojih snova samoca i tisina prelijepooooooooooo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ajoj koja je ovo ljepota i koliko mijesta -prostora ---šta bi dala za ovo --
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Zaista nešto prekrasno! Da li tamo neko živi? Jer ako da onda su to veoma sretni ljudi!
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
ranč je predivan,jedva čekam nove slike
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Hahaha... Mogla bi i kod mene doći. Slično je!
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
baš bi mogla ja pobeći do tamo na jedno tjedan dana ovi moji me ne bi našli , koja milina
![]() ma ne milina-SPAS |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Uh, sviđa mi se ovo mjesto... Zgodna kućica i prekrasna okolina.
Mogao bih tamo živjeti, daleko od civilizacije, kao što i sada živim. Hahaha... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jupi ležaljka rastegnuta za moju malenkost, već trčim, skuhajte kafu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Tu ne trebaju nikakve ograde, krasno je sve ovako zeleno i rascvjetano. Ali jedan konjic tu negdje bas bi pasao u idilu.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kako se provode topli ljetni dani na kopnu!?
Uglavnom se kosi! I odmara gledajući u daljinu i slušajući travu kako raste. ![]() Divlji ljiljani su jednom rječju - divlji! Ali ima tu i pravih ljiljana ![]() ![]() U kontroli ![]() ![]() čuvarkuća u cvatu ![]() tekoma bu skoro procvala ![]() ![]() ![]() I detalj iz šume - trenutno najbitniji za toplih dana ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
milina...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako ja ne znam baš opisivati tako nikad nisam znala objasniti šta je za mene idila.Sad imam ove slike pa mogu samo pokazati-prava idila |
|
![]() |
|
anitnom ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 32 |
ima ima u lugu dvije |
|
![]() |
|
anitnom ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |